Jarní prázdniny prožijí děti cizinců ve stopách neznámého tvora

13.03.2017 13:10

Jak vlastně vypadá a čím se živí? Máme se ho bát? Vyslechneme svědky, společně budeme pátrat a pozorovat. Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců pořádá již po několikáté v období jarních prázdnin příměstský tábor pro děti cizinců ze třetích zemí.

Jarní prázdniny prožijí děti cizinců ve stopách neznámého tvora
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Ilegální tábor zvaný "džungle" opouštějí jeho obyvatelé

Tentokrát připravilo ve spolupráci s příspěvkovou organizací LIPKA – školským zařízením pro environmentální vzdělávání, pro děti od 8 do 12 let příměstský tábor s názvem „TAJEMSTVÍ WILSONOVA LESA“. Tábora se společně s českými dětmi zúčastní děti z Ukrajiny, Egypta, Ruska, Libye a Indie.  V průběhu celého týdne od 13. do 17. března 2017, vždy od 7:30 do 16:00, bude pro děti připravený zajímavý program. Děti budou vtaženy do dobrodružného příběhu, čeká je pozorování dalekohledem, zábavné hry, výlety nebo hledání a odlévání zvířecích stop. Jako památku na celý týden si odnesou vlastní odlitek stopy a stopařův zápisník.

Příměstský tábor, který bude probíhat v sídle organizace LIPKA, Lipová 20, 602 00 Brno,  je jednou z aktivit, které Centrum pořádá v rámci projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců II“ (AMIF/10/01). Ten je financovaný z národního programu Azylového, migračního a integračního fondu. Více informací naleznete na webu www.cizincijmk.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…