Jihočeské nemocnice: Lékaři a sestry pohotovostní služby v Nemocnici Dačice využívají nové inspekční pokoje

07.02.2019 21:20 | Zprávy

Nemocnice Dačice, a.s. disponuje novými inspekčními pokoji pro lékaře a sestry sloužící lékařské pohotovostí služby. Zázemí se nachází v nové přístavbě přímo u ordinace.

Jihočeské nemocnice: Lékaři a sestry pohotovostní služby v Nemocnici Dačice využívají nové inspekční pokoje
Foto: mane.cz
Popisek: nemocnice České Budějovice

„V předchozích letech docházeli lékaři a sestry do ordinace LPS přes venkovní areál ze svých inspekčních pokojů v hlavní budově. To nebylo zrovna příjemné v době deště a tuhé zimy se spoustou sněhu, která v Dačicích často vládne,“ popisuje předseda představenstva dačické nemocnice MUDr. Miroslava Člupková, MBA, LL.M. „Proto jsme přistoupili v roce 2018 k výstavbě nových prostor, a to dvou inspekčních pokojů, sociálního zázemí a denní místnosti. Využili jsme každého metru bývalé vrátnice nemocnice a připojili jsme dva pokoje pro lékaře, denní místnost a koupelnu s příslušenstvím. Tak vznikla samostatná moderní jednotka pro lékařský i sesterský personál, který poskytuje v sobotu, neděli a svátky lékařské pohotovostní služby,“ upřesňuje MUDr. Člupková.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

členství v EU

Dobrý den, jestli vás chápu dobře, tak jste před 20 lety byl pro vstup do EU, ale teď z ní chcete vystoupit. Co vás nejvíc zklamalo? A jestli tehdy byl podle vás náš vstup do EU nevyhnutelný, není i teď naše setrvání v ní nevyhnutelné? Protože EU asi ještě min nějaký čas existovat bude, a otázkou je...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Přijďte oslavit den dětí na hradecký Hučák

19:02 ČEZ: Přijďte oslavit den dětí na hradecký Hučák

Pokud nevíte kam se svými ratolestmi 16. června, přijďte na Hučák do Infocentra Obnovitelných zdrojů…