Jihočeský kraj vyhlašuje anketu o nejúspěšnějšího sportovce

08.10.2016 18:49

Jihočeský kraj ve spolupráci s Jihočeským deníkem a krajskou organizací České unie sportu vyhlašuje anketu „Nejúspěšnější sportovec Jihočeského kraje roku 2016“. Anketa je určena jednotlivcům a sportovním kolektivům reprezentujícím sportovní kluby s působností v Jihočeském kraji. Vyhlašovanými kategoriemi ankety jsou jednotlivci, kolektivy, sportovci se zdravotním postižením, objev roku a pravidelně je nominován i jeden zasloužilý sportovec do Jihočeské síně sportovní slávy.

Jihočeský kraj vyhlašuje anketu o nejúspěšnějšího sportovce
Foto: kr-jihocesky.cz
Popisek: Jihočeský kraj

Kandidáty mohou navrhovat krajské svazy střešních organizací, zástupci Jihočeského všesportovního kolegia, členové Sportovní komise rady kraje a sportovní redaktoři Jihočeského Deníku, nejpozději do 11. 11. 2016 a to formou vyplnění anketního lístku, který je k dispozici na webových stránkách Jihočeského kraje v menu Občan a úřady, rubrika Sport a tělovýchova, menu Anketa „Sportovec roku“.

Zde jsou k dispozici i další informace k anketě. Anketa probíhá pod záštitou hejtmana Jihočeského kraje Mgr. Jiřího Zimoly.

Slavnostní vyhlášení výsledků ankety proběhne 20. 12. 2016 v 18:00 hod. v DK Metropol.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK ČR: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

16:05 AOPK ČR: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

V chráněné krajinné oblasti Brdy přibylo čtrnácté maloplošné zvláště chráněné území – přírodní památ…