Karlovarský kraj: Vydejte se na výlety s jízdenkou EgroNet a průvodcem

26.07.2017 22:20

Kdo pro svá prázdninová dobrodružství stále ještě hledá inspiraci, ten by měl využít příručního průvodce regionem na pomezí Bavorska, Česka, Saska a Durynska. Aktuální vydání s názvem „Jednodenní trasy v čtyřzemí“ obsahuje patnáct návrhů na výlety. Pro cestování můžete využít zvýhodněnou jízdenku EgroNet.

Karlovarský kraj: Vydejte se na výlety s jízdenkou EgroNet a průvodcem
Foto: Karlovarský kraj
Popisek: Karlovarský kraj, logo.

Praktická příruční skládačka o velikosti A 5 byla navržena společně s partnery sdružení EgroNet a vydána v počtu 10 tisíc kusů. Obsahuje 15 návrhů městských prohlídkových tras, cyklistických a turistických tras, které jsou všechny pohodlně dosažitelné autobusem a vlakem.

Průvodce je bezplatně k dostání v turistických informačních centrech na území EgroNetu, v kanceláři sdružení EgroNet, kterou najdete na adrese Göltzschtalstraße 16, Auerbach, a je možné si jej objednat i na webových stránkách (ZDE). Kdo by chtěl, může si jej vyzvednout i na Krajském úřadě Karlovarského kraje, Závodní 88, Karlovy Vary, v kanceláři číslo 220C. Více informací získáte na telefonním čísle 354 222 658 nebo na ZDE.

Pro cestování v regionu mezi Karlovými Vary, Chebem, Weidenem, Bayreuthem, Kulmbachem, Hofem, Saalburgem, Greizem, Cvikovem a Plavnem je jízdenka EgroNet opravdu ideální a cenově výhodnou variantou. Navíc se těší stále větší oblibě. V uplynulém roce s ní cestovalo přes 74 tisíc pasažérů. Jízdenka umožňuje až pěti cestujícím využívat na stanovených linkách partnerských provozovatelů celý den vlaky, autobusy a městské dopravní prostředky.

Cestující z České republiky zaplatí 200 korun za jednu osobu a příplatek za každou další osobu až do počtu pěti cestujících činí 100 korun. V systému EgroNet je zajištěna bezplatná přeprava dětí do 5 let, od 6 do 14 let jsou bezplatně přepravovány maximálně tři děti, které se nepočítají do celkového počtu cestujících. Každá osoba si rovněž může nechat zdarma přepravit i kolo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

10:17 Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

Pokud by se povedlo zavést v Česku moderní zálohovací systém na PET lahve s využitím QR kódu, občané…