Kia podporuje českou kinematografii

15.08.2013 14:18

Talentovaný herec Jiří Mádl, jehož kariéru v roce 2004 odstartovala komerčně úspěšná komedie Snowboarďáci, točí podle vlastního scénáře nový rodinný film Pojedeme k moři.

Kia podporuje českou kinematografii
Foto: Kia
Popisek: Kia

Film vypráví příběh desetiletého Tomáše, který dostane k narozeninám kameru a s jasným cílem stát se jednou slavným režisérem se rozhodne natáčet vlastní rodinu.  Během natáčení narazí na několik záhad a začne zjišťovat, že v jeho rodině není všechno tak průzračně jasné, jak si vždycky myslel. „Kluci začnou odhalovat velké rodinné tajemství, které se rozjede do neuvěřitelně velkých rozměrů a detektivní pátrání skončí zcela nečekaným odhalením,“ vysvětluje scenárista a režisér filmu Jiří Mádl.


Fotografie z natáčení filmu Pojedeme k moři © photo Kryštof Kalina

Fotografie z natáčení filmu Pojedeme k moři © photo Jiří Holan

Natáčení české komedie podpořila společnost KIA MOTORS CZECH. „Rodinné filmy patří u českých diváků k těm nejoblíbenějším. Jsme přesvědčeni, že režijní debut Jirky Mádla Pojedeme k moři bude dalším z nich,“ říká Martina Jirásková, marketingová ředitelka společnosti. „Diváci se mohou těšit na populární tváře, třeba Ondřeje Vetchého či Miroslava Táborského. Kia se na výrobě filmu podílela zapůjčením vozů cee´d, Sportage a Carens,“ dodává Jirásková.
Do kin přijde film v březnu příštího roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …