Kia se stala oficiálním dodavatelem Generálního ředitelství cel

27.08.2014 21:00

Automobilka Kia zaznamenala velký úspěch v soutěži českých veřejných úřadů na dodávku nových automobilů pro Generální ředitelství cel.

Kia se stala oficiálním dodavatelem Generálního ředitelství cel
Foto: Kia
Popisek: Kia

V téměř rok trvajícím výběrovém řízení zvítězila mezi desítkou účastníků jihokorejská Kia a její tuzemský dealer AUTOBOND GROUP a.s., který státu dodá 84 vozů Kia cee´d SW. V pátek 15. srpna došlo k oficiálnímu předání první flotily vozů, kterou si z rukou zástupců automobilky KIA MOTORS CZECH a AUTOBOND GROUP a.s. převzali představitelé Celní správy ČR.

Do rukou Celní správy bude postupně najíždět 42 vozů Kia cee´d SW 1.6 GDI 99 kW bílé barvy ve výbavě Comfort a 42 vozů Kia cee´d SW 1.6 CRDi 99 kW v bílém provedení a s úrovní výbavy Comfort.

Prvních šestnáct vozů v oficiálních barvách úřadu s označením „CELNÍ SPRÁVA“ na bocích a znakem na přední kapotě Kia cee´d SW si z rukou generálního ředitele společnosti KIA MOTORS CZECH pana Vlastimila Čepičky, obchodního ředitele společnosti pana Arnošta Barny a zástupců společnosti AUTOBOND GROUP a.s. převzali představitelé Generálního ředitelství cel.

 „Vítězství a nového partnerství s Celní správou České republiky si nesmírně vážíme. Pro nás je velmi potěšující fakt, že jsme v jednotlivých kolech tendru obsadili s naší nabídkou modelů cee´d kombi v poměru cena výkon vždy nejvyšší příčku, říká Vlastimil Čepička, generální ředitel společnosti KIA MOTORS CZECH. „Součástí nabídky byla i jedinečná 7 letá záruka,“ dodává Čepička.

K předání zbývajících 68 vozů dojde v průběhu měsíce září v sídle společnosti AUTOBOND GROUP a.s. sídlící v Praze ulici Kolbenova.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…