Klub nezávislých senátorů

14.12.2016 20:42

V Senátu Parlamentu ČR bude pracovat v následujícím funkčním období nový klub, který ponese název Klub nezávislých senátorů.

Klub nezávislých senátorů
Foto: senat.cz
Popisek: Senát ČR

„Bude mít celkem pět členů,“ oznámil senátor a budoucí předseda klubu Jan Veleba. Dalšími členy se stanou Jiří Cienciala, Jaroslav Doubrava, Václav Homolka a František Čuba. Klub se profiluje v rámci Senátu jako neutrální platforma.

„Rozhodovat se budeme vždy pouze podle kvality předkládaných návrhů a podle jejich přínosu pro občany naší republiky,“ zdůraznil senátor Jiří Cienciala.

„Naše základní dohoda je taková, že si rozhodně nebudeme hrát na žádnou stranickou ani jinou svázanost, jak toho jsme často v české politice svědky. Oceňuji, že jsme k dohodě dospěli, kolegům děkuji a jsem přesvědčen o tom, že náš klub bude pro fungování Senátu přínosem,“ doplnil senátor Jan Veleba.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…