Koncept českých pekařství se úspěšně rozvíjí

17.02.2014 13:00

Pekařství Mr.Baker je originální český koncept prodejen s čerstvým pečivem. Jeho pobočky najdete zejména na důležitých místech dopravní infrastruktury, kde cestujícím nabízejí možnost kvalitního čerstvého občerstvení za příjemné ceny. Aktuálně má Pekařství Mr.Baker celkem 32 poboček po celé republice. V tomto roce chystá nejen další rozšíření pobočkové sítě, ale také obohacení o nové koncepty.

Koncept českých pekařství se úspěšně rozvíjí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Čerstvě upečený chléb

V prodejnách Pekařství Mr.Baker najdou zákazníci široký sortiment sladkého i slaného pečiva, obložených baget,  salátů nebo třeba jogurtů. Čerstvé pečivo dodává řada regionálních producentů, rodinných firem s dlouholetou tradicí. Základem je kvalita a maximální snaha vyjít vstříc přání zákazníků.

„Řada zákazníků u nás například nakupuje cestou z práce. Abychom jim mohli i odpoledne nabídnout čerstvé pečivo, zavážíme většinu našich provozoven i několikrát denně,“ říká Stanislav Malík, Business unit manager Mr. Baker. Zákazníky oblíbené jsou také pravidelné akce. V únoru a v březnu to je nabídka 2+1 za korunu, která se týká dvanácti různých produktů, včetně několika druhů croissantů, francouzské bagety nebo třeba párku v rohlíku. V tomto roce se společnost také více zaměří na sezonní kampaně, které umožní obohatit nabídku o další druhy pečiva.

„Aktuálně jsme otevřeli několik nových provozoven nového typu s názvem Hello!. Jde o zajímavý koncept podle francouzského vzoru, který si také u nás rychle získává oblibu zákazníků. Téměř tři čtvrtiny sortimentu se vyrábějí přímo na prodejně, pečeme vlastní koláče, vyrábíme velké množství baget, jogurtů i salátů,“ přibližuje další novinku pan Malík.

Oblíbené jsou také pizzerie La mia Stazione, které spojují výhody rychlého občerstvení s možností pohodlně si jídlo vychutnat v příjemném prostředí bez nutnosti vzdálit se z objektu nádraží. V ČR najdeme v současnosti již čtyři, mimi jiné i v Brně a v Olomouci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

16:46 Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

Šetření v případě českého seniora žijícího v USA se změnilo v pátrání po důkazech, které by České sp…