Krajská zdravotní má novou kolektivní smlouvu

06.08.2015 14:52

Krajská zdravotní, a. s., pod kterou spadá Nemocnice Děčín, Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, Nemocnice Teplice, Nemocnice Most a Nemocnice Chomutov, uzavřela novou kolektivní smlouvu se všemi devíti odborovými organizacemi, které ve společnosti působí. Kolektivní smlouva je platná od 1. 7. 2015 do 30. 6. 2017.

Krajská zdravotní má novou kolektivní smlouvu
Foto: Krajská zdravotní
Popisek: Nemocnice Ústí nad Labem, Krajská zdravotní.

Nová kolektivní smlouva tak navázala na dodatek, který v mezidobí prodlužoval původní smlouvu a mj. obsahoval letošní navýšení mzdových tarifů o 5 procent.

„Jsem rád, že nová kolektivní smlouva napevno zakotvila nejen řadu zaměstnaneckých benefitů, ale také pětiprocentní navýšení mzdových tarifů, které bylo operativně na začátku roku zajištěno dodatkem ke staré kolektivní smlouvě, jako výsledek sociálního dialogu vedeného mezi zaměstnavatelem a odborovými organizacemi působícími v pěti nemocnicích největšího poskytovatele zdravotní péče v Ústeckém kraji,“ uvedl Ing. Jiří Novák, předseda představenstva Krajské zdravotní, a. s.

„Cením si standardně dobrých vztahů mezi zaměstnavatelem a zaměstnanci, v případě kolektivní smlouvy zastoupenými odborovými organizacemi. Nová kolektivní smlouva nadále garantuje veškeré zaměstnanecké benefity z předcházejících smluv, jako je například podpora oblasti odborného rozvoje zaměstnanců nebo penzijního spoření,“ dodal Ing. Petr Fiala, generální ředitel Krajské zdravotní, a. s.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…