Lagardere Travel Retail rozšiřuje služby na Hlavním nádraží

06.02.2020 14:58

Společnost Lagardere Travel Retail, která je dlouhodobě největším tuzemským provozovatelem maloobchodního prodeje v cestovním ruchu, otevřela v prostorách Hlavního nádraží pět nově zrekonstruovaných gastro provozů (Pekařství Hello!, Costa Coffee, Burger King a dvakrát Bread&Co.).

Lagardere Travel Retail rozšiřuje služby na Hlavním nádraží
Foto: Lagardere Travel Retail
Popisek: Bread&Co

Novinky by měly přispět k dalšímu rozšíření služeb pro domácí i zahraniční cestující, kterých denně Hlavní nádraží odbaví přes 70 000.

„Hlavní nádraží v Praze jedním z nejdůležitějších dopravních uzlů v České republice. Nově otevřené a zrekonstruované provozovny zpříjemní pobyt na nádraží všem cestujícím z České republiky i ze zahraničí. Naše služby jsou určeny jak cestujícím, kteří nádražní halou jen procházejí, tak těm, kteří se zde zdrží při čekání na spoj o něco déle. Všem pomáháme zajistit příjemně strávený čas, velmi kvalitní služby a produkty,“ vysvětluje Richard Procházka, CEO Lagardère Travel Retail CR. 

Nově najdou na Hlavním nádraží cestující Pekařství Hello!. Jedná se o vlastní koncept společnosti Lagardère Travel Retail, který nabízí kvalitní čerstvé sladké i slané občerstvení a kávu to go. Inovovaný systém výdeje objednávek vychází vstříc cestujícím, kteří mají malou časovou rezervu. 

Odlišným typem konceptu, který je však stejně úspěšný a velmi oblíbený, je kavárna Costa Coffee. Pobočka mezinárodního řetězce nabízí kvalitní kávu, ručně připravenou vyškolenými baristy. Cestující si ji mohou vychutnat v moderním interiéru kavárny, nebo si ji odnést s sebou.

Nového designu a novinek v provozu se dočkala prodejna řetězce Burger King, která na Hlavním nádraží fungovala již dříve pod jiným provozovatelem. Společnost Lagardère Travel Retail zefektivnila provoz díky rozšíření kuchyně a úpravě zázemí. Zákazníci jistě ocení také prodloužení otevírací doby, nový design interiéru a v neposlední řadě také nový výdejní systém, který zrychluje objednávky. 

Již koncem minulého roku se na Hlavním nádraží otevřela také pobočka konceptu Bread&Co. Vedle klasické nabídky sladkých a slaných pekařských výrobků a čerstvých obložených sendvičů to go doplňují nabídku i teplá jídla. Zapečené sendviče a pravidelně se obměňující nabídku polévek (v pobočce umístěné vedle Burger King) oceňují zejména cestující, kteří si své jídlo chtějí vychutnat v příjemném prostředí provozovny.

„Všechny prodejny, které nyní nově provozujeme, vyžadovaly výrazné investice do interiéru i zázemí. Výsledkem jsou moderní provozovny s efektivní obsluhou a službami pro zákazníky. Ti jistě také ocení příjemné moderní prostředí. Mimořádný důraz klademe také na hygienu a vstřícný proškolený personál,“ dodává Richard Procházka. Mottem a cílem společnosti Lagardère Travel Retail je vytvořit takové prostředí a služby, kterými co nejvíce zpříjemní nejen každodenní cesty svých zákazníků. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

22:03 Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

V Kramářově vile se v pátek 10. května 2024 uskuteční pracovní oběd s kancléři, který pořádá vedoucí…