Lékařky vyšetří zájemcům pigmentová znaménka ve stanu na ústeckém náměstí

12.05.2017 21:10

„Spolu proti melanomu“ je název akce pod záštitou Krajské zdravotní, a. s., a ústecké primátorky Ing. Věry Nechybové, kterou pořádá Česká průmyslová zdravotní pojišťovna (ČPZP) v Ústí nad Labem. Lékařky Kožního oddělení Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., MUDr. Hana Maxová a MUDr. Jaromíra Janků na Mírovém náměstí provedou odborné vyšetření zcela zdarma. Mohou ho podstoupit všichni zájemci bez omezení věku a bez ohledu na to, u které zdravotní pojišťovny jsou registrováni.

Lékařky vyšetří zájemcům pigmentová znaménka ve stanu na ústeckém náměstí
Foto: Krajská zdravotní
Popisek: Nemocnice Ústí nad Labem, Krajská zdravotní.

Na Mírovém náměstí v Ústí nad Labem akce proběhne v pondělí 15. května 2017 od 10:00 do 17:00 hodin, lékařky kožního oddělení ústecké Masarykovy nemocnice zde budou zájemcům k dispozici v uvedeném čase ve speciálním stanu se zajištěním potřebného soukromí.

Lidé rovněž dostanou odborná doporučení, jak pokožku správně chránit před slunečními paprsky a jak rozpoznat první příznaky změny znamének při samovyšetření. Zájemci si budou moci nechat změřit krevní tlak či množství tukové tkáně v těle.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

17. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

10:42 17. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

Denní kontrakty motorové nafty na trhu pohonných hmot Českomoravské komoditní burzy Kladno se v 17. …