Lesy ČR: Sešity do škol jsou rozdány, o projekt byl velký zájem

03.09.2015 17:23

Všech 252 tisíc sešitů, které Lesy ČR věnovaly základním školám, jsou objednány. Další objednávky už nejsou možné. Sklady se rychle vyprázdnily a dodavatelská služba zdarma doručuje školám v celé republice poslední balíky. O projekt byl velký zájem.

Lesy ČR: Sešity do škol jsou rozdány, o projekt byl velký zájem
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR

„Denně jsme vyřizovali stovky objednávek, takový zájem jsme nečekali. Jak bylo avizováno, nedostalo se na všechny žáky ani základní školy, ale nic není ztraceno. Šlo o pilotní projekt, ve kterém bychom příští rok rádi pokračovali. Všechny zájemce ale zřejmě neuspokojíme nikdy,“ uvedl Radovan Srba, obchodní ředitel podniku Lesy ČR.   

Akce se „rozběhla“ poslední srpnový týden. Lesy ČR rozdávaly základním školám 252 tisíc sešitů, které pořídily za 800 tisíc korun. Školy je získaly zdarma, a to i včetně dopravy. „Zástupci školy hned poté, co vstoupili do webového objednávkového archu na www.sesitydoskol.cz, zjistili, o kolik sešitů mohou pro svou školu požádat. S objednávkami jsme často pomáhali, vždy se ale případné potíže vyřešily,“ dodal Radovan Srba. Osm typů sešitů se liší grafickým provedením obalu a drobnou grafikou spojenou s lesním prostředím – komiksem, básničkou či omalovánkou.  Všechny sešity jsou linkované ve formátu A5.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Výsledky evropských voleb oznámí úřad 9. června večer

19:02 Český statistický úřad: Výsledky evropských voleb oznámí úřad 9. června večer

Český statistický úřad v souladu se zákonem zveřejní výsledky voleb do Evropského parlamentu až po u…