Lesy ČR vyhlásily výběrová řízení na odborné funkce ve vrcholovém managementu podniku

19.04.2014 15:45

Lesy České republiky, s. p., dnes vyhlásily výběrová řízení na čtyři odborné funkce svého vrcholového managementu – konkrétně jde o pracovní pozice ekonomického ředitele, výrobně – technického ředitele, správního ředitele a obchodního ředitele. Tento krok navazuje na příslib nového generálního ředitele Lesů ČR Daniela Szóráda, který zazněl v okamžik jeho uvedení do funkce ministrem zemědělství Marianem Jurečkou dne 14. dubna 2014.

Lesy ČR vyhlásily výběrová řízení na odborné funkce ve vrcholovém managementu podniku
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR

„Jak jsem již deklaroval, je pro mě vytvoření týmu nejbližších spolupracovníků v daný okamžik jednou z hlavních priorit. Uvědomuji si, že jedině s týmem odborně a lidsky kvalitních lidí mohu plnit jednotlivé, mnohdy náročné úkoly, které čekají na své řešení. Do dnes zahájených otevřených výběrových řízení se mohou hlásit kvalifikovaní lidé z praxe a to včetně stávajících zaměstnanců podniku ze všech organizačních úrovní.  Nevylučuji ani další spolupráci s některými ze současných ředitelů odborných úseků podniku a to v případě, že ve výběrovém řízení potvrdí předpoklady pro další vzájemnou spolupráci,“ podotýká generální ředitel Lesů ČR Daniel Szórád.

Uchazeči o pozice ředitelů odborných úseků ředitelství Lesů ČR by měli mít ukončené vysokoškolské vzdělání příslušného směru (minimálně magisterský studijní program nebo vyšší), minimálně pětiletou praxi v oboru, z toho minimálně tříletou praxi ve vedoucích funkcích. Dalšími předpoklady pro výkon daných funkcí jsou například znalosti daného sektoru a problematiky včetně zkušeností ze spolupráce s místní samosprávou. Požadována je také komunikativní znalost angličtiny nebo němčiny. Zájemci by měli též disponovat manažerskými schopnostmi, znalostmi právních předpisů a být občansky a morálně bezúhonní.

Přihlášky společně s požadovanými podklady mohou uchazeči posílat do 29. dubna 2014 na odbor personální a ekonomiky práce ředitelství podniku v Hradci Králové.

Detaily k vyhlášeným výběrovým řízením jsou zveřejněny na internetových stránkách Lesů ČR http://www.lesycr.cz .

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lesy ČR

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prezident jmenoval do generálské hodnosti i dva příslušníky HZS ČR

19:15 Prezident jmenoval do generálské hodnosti i dva příslušníky HZS ČR

Prezident České republiky Petr Pavel na Pražském hradě opět jmenoval nové generály z řad vojáků z po…