Lesy Praha: Podzimní výlovy pražských rybníků

28.09.2020 21:20

Se začátkem podzimu nastává pro rybáře období, které je završením jejich celoroční práce, a tím je období výlovů. První výlov byl zahájen 24. září na Košíkovském rybníce, poslední rybí šupiny se v rybářských sítích zalesknou 17. listopadu na rybníce Pískovna.

Lesy Praha: Podzimní výlovy pražských rybníků
Foto: Lesy Praha
Popisek: Lesy Praha

Již tradičně i letos některé výlovy doplníme doprovodným programem pro školy i pro veřejnost. Těšit se na něj můžete při výlovu Motolského rybníka, Počernického rybníka, rybníka Šeberák a rybníka Martiňák. Kromě zajímavostí o rybách a rybářích se při doprovodném programu návštěvníci dozví i něco ze světa vodních ptáků a drobotiny.

Pro účast na doprovodném programu pro školy se objednávejte na telefonním čísle 777 358 375 (Štěpán Makrlík). Doprovodný program pro školy bude probíhat v souladu s platnými hygienickými pravidly.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Tomáš Czernin byl položen dotaz

Válka na Ukrajině

Pane senátore, opravdu věříte tomu, že má Ukrajina šanci Rusko porazit, a že ji USA a ostatní budou podporovat do nekonečna? Nechápejte mě špatně, přeji si, aby Ukrajina Rusko porazila, ale myslím, že je to dost nereálná vize. A co mě ještě na vašem komentáři zarazilo je, že v něm vůbec nepíšete o m...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zdravotnictví: Výrazný nárůst jistoty pro všechny lékaře

16:13 Ministerstvo zdravotnictví: Výrazný nárůst jistoty pro všechny lékaře

Ssignatářům Dohody a členům pracovní skupiny, kterou vytvořilo Ministerstvo zdravotnictví za účelem …