Letiště Praha získalo prestižní ocenění World Routes marketing Award 2015

28.09.2015 13:31

První místo v kategorii letišť odbavujících 4 až 20 milionů cestujících ročně získalo Letiště Praha na mezinárodní konferenci World Routes, která se konala od 19. do 22. září v jihoafrickém Durbanu.

Letiště Praha získalo prestižní ocenění World Routes marketing Award 2015
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

Zvítězilo tak poprvé ve své historii v celosvětové konkurenci ostatních letišť.Na tomto největším světovém setkání leteckých dopravců a letišť zástupci aerolinek ocenili kvalitu vzájemné spolupráce při rozvoji leteckých spojení a v oblasti marketingové podpory.

Do užší nominace na ocenění v uvedené  kategorii se vedle Letiště Václava Havla Praha zařadila evropská letiště Budapešť, Athény, Kolin-Bonn a americký Austin.

Aerolinky při hlasování posuzovaly schopnost letišť realizovat jejich požadavky v rámci každodenní spolupráce, způsob, jakým přistupují k budování vzájemných vztahů či poskytování dat, ale i nabízené pobídkové programy. V neposlední řadě hodnotili marketingové kampaně a komunikační a prezentační aktivity letišť vůči obchodním partnerům a veřejnosti. Letiště Praha v celosvětové konkurenci obstálo vůbec poprvé, nicméně již v předchozích čtyřech letech se vždy dostalo do užší nominace pro regionální ceny v Evropě. 

Cena World Routes Marketing Award je od roku 1997 každoročně udělována výhradně zástupci leteckých společností a je rozdělena do pěti kategorií – čtyři kategorie reflektují velikost letiště a počet odbavených cestujících a samostatná kategorie pro ocenění nejlepší destinační marketingové kampaně.

World Routes Development Forum, největší mezinárodní událost letecké dopravy, se letos konalo po jednadvacáté, poprvé na africkém kontinentu. Jedná se o platformu pro všechny, kdo rozhodují o rozvoji letectví, tj. letecké společnosti, letiště, turistické organizace apod. V rámci fóra se plánuje rozvoj služeb v leteckém odvětví i nová letecká spojení. Více na www.routesonline.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prezident jmenoval do generálské hodnosti i dva příslušníky HZS ČR

19:15 Prezident jmenoval do generálské hodnosti i dva příslušníky HZS ČR

Prezident České republiky Petr Pavel na Pražském hradě opět jmenoval nové generály z řad vojáků z po…