Liberecký kraj opět hledá potravinářský výrobek roku

18.04.2021 19:07

I letos se mohou místní farmáři a potravináři ucházet o ocenění Výrobek Libereckého kraje 2021. Nejlépe hodnocené poživatiny pak na svých obalech nesou logo této ceny.

Liberecký kraj opět hledá potravinářský výrobek roku
Foto: kraj-lbc.cz
Popisek: Liberecký kraj

Pokud to epidemiologická situace dovolí, obdrží výrobci slavnostně pamětní plaketu a finanční dary od Libereckého kraje na Krajských dožínkách 28. srpna v areálu Vesec u Liberce.

Anketa

Souhlasíte s vypovězením 18 ruských diplomatů kvůli výbuchu ve Vrběticích?

10%
90%
hlasovalo: 11505 lidí

„Zájem regionálních výrobců o toto ocenění nás opravdu těší. V minulém ročníku vybírala hodnotící komise z více než 75 přihlášených výrobků, které jsou rozděleny do 9 kategorií: masné, mléčné, pekařské a cukrářské výrobky, alkoholické i nealkoholické nápoje, ovoce a zelenina, biopotraviny a ostatní. Letos navíc přibyl výrobek s přínosem ke zdravému životnímu stylu. Naším cílem je podpořit lokální zemědělské a potravinářské producenty Libereckého kraje a upozornit na kvalitní potraviny z místních zdrojů,“ uvedl Václav Židek, krajský radní pro resort životního prostředí a zemědělství.

Soutěžit může fyzická osoba oprávněná k podnikání nebo právnická osoba se sídlem na území Libereckého kraje. Přihlásit lze neomezený počet výrobků i v jedné kategorii. Výrobek, který již v minulosti ocenění získal, se o titul ucházet nemůže. Neplatí se žádný registrační poplatek. Přihlášku s označením VÝROBEK ROKU 2021 je potřeba doručit do 31. května 2021. Více informací o možnosti přihlásit se do soutěže najdete ZDE, kde je přehled všech oceněných výrobků od roku 2004.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 30

19:02 ČEZ číslo týdne: 30

30 zemí světa staví, plánuje nebo projektuje jaderné reaktory.