Liberecký kraj zve na akci Senior bez nehod

14.06.2019 21:20

Tak se jmenuje chystaná vzdělávací přednáška, jež ukáže, jak se chovat v silničním provozu. Akce, která je určena především pro občany seniorského věku, se uskuteční v úterý 18. června od 17 hodin v Kulturním centru Vratislavice 101010.

Liberecký kraj zve na akci Senior bez nehod
Foto: kraj-lbc.cz
Popisek: Liberecký kraj

K vidění budou divadelní scénky na téma bezpečnost seniorů na silnicích v roli řidičů, spolujezdců, vlivu nemocí či medikamentů na výkon řidiče. Ty budou spojené s odborným výkladem a audiovizuální prezentací.  Řeč bude i o tom, jak se správně chovat jako chodec, cyklista nebo jak správně cestovat autobusem či tramvají. To vše nevšední — interaktivní, velmi přístupnou a zábavnou formou.

Akce se koná pod záštitou MUDr. Přemysla Sobotky, náměstka hejtmana, řízení rezortu zdravotnictví a Ing. Radky Loučkové Kotasové, členky rady kraje, řízení rezortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a územního plánování zve odbor zdravotnictví KÚ LK v těsné spolupráci s odborem hospodářského a regionálního rozvoje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ a Oranžové kolo na Zahájení lázeňské sezony v Teplicích

13:04 Nadace ČEZ a Oranžové kolo na Zahájení lázeňské sezony v Teplicích

Poslední květnový víkend patřil v Teplicích nejen slavnostnímu Zahájení 870. lázeňské sezony, ale i …