Lukáš Wagenknecht posílí investigativní tým vydavatelství Empresa Media

22.06.2016 13:46

Na novou pozici vedoucího analytika ekonomických událostí tohoto oddělení nastupuje bývalý senior manager společnosti Deloitte a bývalý první náměstek ministra financí Lukáš Wagenknecht. Investigativní oddělení Empresa Media má na starosti odbornou a technickou podporu redaktorů titulů tohoto mediálního domu při jejich práci.

Lukáš Wagenknecht posílí investigativní tým vydavatelství Empresa Media
Foto: Empresa Media
Popisek: Empresa Media, a. s. - logo

„Média mě vždy přitahovala. A jsem rád, že se mohu stát součástí týmu, který stojí u vzniku dvou nejprodávanějších magazínů ve svém segmentu: TÝDNE a ekonomicko-politického magazínu Faktor S. Analytická práce v ekonomických tématech mě vždy bavila a jsem rád, že ji mohu nyní uplatnit zase v poněkud jiném prostoru,“ uvedl při nástupu Lukáš Wagenknecht.

Vydavatelství Empresa Media rozšiřuje své investigativní oddělení v souladu se svou strategií posilování unikátního obsahu a své pozice na trhu. Již v současné době tento tým dodává témata a unikátní obsah do všech titulů mediálního domu Empresa Media (především pak pro TÝDEN, Faktor S, Sedmičku, Exkluziv). Nově se investigativní tým zapojí i do práce pro televizní skupinu TV Barrandov, pro kterou na podzim vznikne unikátní formát televizní publicistiky.

„I v letošním roce pokračujeme v investicích do naší mediální skupiny, jejichž cílem je ještě více posílit naši pozici na trhu. Je dobré být z pohledu celkového zásahu třetím největším mediálním domem na trhu, ale naše ambice míří výš. Posilování investigativního týmu je z tohoto pohledu správným krokem, protože tento tým zajišťuje unikátní obsah, který je pro média klíčový. Lukáš Wagenknecht v průběhu své profesní kariéry prokázal své schopnosti; věřím, že je uplatní i u nás,“ uvedl Jaromír Soukup, předseda představenstva Empresa Media.

Vydavatelství EMPRESA MEDIA vlastní TV Barrandov a produkční společnosti Real TV. Portfolio vydavatelství zahrnuje časopis Týden, časopis FAKTOR S, společenský týdeník Sedmička, časopis Instinkt, měsíčník Interview, časopis Exkluziv, dále tituly pro mládež Popcorn a Top Dívky, odborný časopis MarketingSalesMedia a elektronický deník Týden.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…