MHMP: Dopravní opatření v souvislosti s rekonstrukcí železničního mostu Otakarova

07.05.2019 17:37

Od 11. května 2019 bude v souvislosti s rekonstrukcí železničního mostu Otakarova v rámci optimalizace traťového úseku Praha-Hostivař – Praha-hl. nádraží omezen provoz na komunikacích Vršovická a Otakarova. Práce budou probíhat po etapách a budou je provázet následující dopravní opatření.

MHMP: Dopravní opatření v souvislosti s rekonstrukcí železničního mostu Otakarova
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova pražského magistrátu

Automobilový provoz:

  • od 11. do 17. května budou komunikace Vršovická a Otakarova v úseku Na Zámecké – Perucká částečně uzavřeny, obousměrný automobilový provoz bude zachován;
  • od 18. do 22. května bude uzavřen jízdní pás komunikací Vršovická a Otakarova v úseku Perucká – Na Zámecké ve směru do centra, provoz bude veden po objízdné trase;
  • od 23. do 27. května bude uzavřen jízdní pás komunikací Vršovická a Otakarova v úseku Na Zámecké – přejezd TRAM tělesa u Lidlu ve směru z centra, provoz bude veden po objízdné trase.

Objízdná trasa pro obě uzavírky bude vyznačena po komunikaci Perucká.

Změny v provozu tramvají
Od 11. do 31. května 2019 nepojedou v úseku Otakarova – Koh-i-noor tramvaje. V trase Otakarova (Náměstí Bratří Synků – pouze výstupní) – Bohemians – Koh-i-noor bude v denním provozu zavedena náhradní autobusová doprava X7 a v nočním provozu náhradní autobusová doprava X95. Podrobné informace o změnách jsou k dispozici na stránkách Dopravního podniku hl. m. Prahy, a.s.

V další etapě prací, v termínu od 31. května do 31. prosince 2019, budou komunikace Vršovická a Otakarova pod železničním mostem částečně uzavřeny, obousměrný automobilový provoz bude zachován.

Investorem optimalizace traťového úseku Praha-Hostivař – Praha-hl. nádraží je Správa železniční dopravní cesty, státní organizace, zhotovitelem stavby je společnost Metrostav a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vláda schválila návrh zákona, který zavádí definici domácího násilí

10:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vláda schválila návrh zákona, který zavádí definici domácího násilí

Legislativní návrh zákona, kterým se mění občanský zákoník a další zákony v souvislosti s potíráním …