MHMP: V Praze bude obnovena činnost létajících krizových týmů

07.10.2020 9:15 | Zprávy

Hlavními tématy včerejšího jednání Krizového štábu hl. m. Prahy byla distribuce respirátorů pro školy a školská zařízení a obnovení činnosti létajících krizových týmů od 7. října.

MHMP: V Praze bude obnovena činnost létajících krizových týmů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova pražského magistrátu

Krizový štáb hl. m. Prahy dále projednal informace o aktuální situaci od Hygienické stanice hl. m. Prahy, od složek integrovaného záchranného systému a informace z oblasti dopravy. Naopak žádá od Ústavu zdravotnických informací a statistiky ČR predikci vývoje o zaplněnosti lůžek ve zdravotnických zařízeních.

Štáb se rovněž zabýval cestováním v městské hromadné dopravě a konstatoval, že za předpokladu správného použití bariérových prostředků a desinfekce rukou, je bezpečné. Doporučuje občanům využívat tuto formu dopravy.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

Green Deal

Dobrý den, obracím se na vás jako na zastánce tohoto paktu nebo co to je. Můžete mi říci, kde třeba většina z nás má brát peníze na auta bez spalovacích motorů? Neměla by tedy minimálně EU lidem na nová auta nějak přispět? Myslíte si, že si je lidé u nás, kteří vydělávají kolem 20 tisíc měsíčně moho...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Návrh na obžalobu za poskytování informací z databází finanční správy

22:04 Policie ČR: Návrh na obžalobu za poskytování informací z databází finanční správy

Policisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (NCO…