MMR: Aktualizaci č. 3 Politiky územního rozvoje ČR mohou připomínkovat obce i veřejnost

24.03.2019 17:06

Ministerstvo pro místní rozvoj zpracovalo návrh Aktualizace č. 3 Politiky územního rozvoje České republiky. Obce a veřejnost nyní mají možnost podávat písemné připomínky. Veřejné projednání se bude konat 25. března 2019 v Akademii veřejného investování Ministerstva pro místní rozvoj.

MMR: Aktualizaci č. 3 Politiky územního rozvoje ČR mohou připomínkovat obce i veřejnost
Foto: MMR
Popisek: Ministerstvo pro místní rozvoj, logo

Politika územního rozvoje ČR je celostátním nástrojem územního plánování závazným pro navazující územně plánovací dokumentace krajů, resp. obcí a pro rozhodování v území. Aktualizace spočívá v uložení úkolu pro Zlínský kraj vymezit v zásadách územního rozvoje plochu umožňující využití území pro vodní dílo Vlachovice směřující k omezení nedostatku vody, ke snížení povodňových rizik a optimalizaci vodního režimu území v povodí řeky Vláry. Ministerstvo pro místní rozvoj má předložit Návrh Aktualizace č. 3 Politiky územního rozvoje České republiky vládě do konce září letošního roku.

Ministerstvo pořádá také veřejné projednání návrhu, které proběhne dne 25. března 2019, od 17:00 hod., v Akademii veřejného investování, která se nachází v budově MMR – vchod z ulice Pařížské, č. 935/4, 110 00, Praha 1 - Staré Město. Konečný termín pro podání písemných připomínek ze strany obcí a veřejnosti je do 10. dubna 2019. Více informací k návrhu Aktualizace č. 3 Politiky územního rozvoje České republiky, způsobu podávání připomínek ze strany obcí a veřejnosti a k místu a době konání veřejného projednání naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…