Martin Malý je novým marketingovým ředitelem mezinárodní obchodní společnosti CreditON

02.09.2014 12:41

Mezinárodní obchodní společnost CreditON má nového člena týmu. Pozici marketingového ředitele bude zastávat Martin Malý (33). Do CreditONu přichází z Fincentra, kde působil jako šéf oddělení marketingu a komunikace. Malý bude v CreditOnu zodpovědný za kompletní nastavení markertingového mixu včetně interní a marketingové komunikace.

Martin Malý je novým marketingovým ředitelem mezinárodní obchodní společnosti CreditON
Foto: CreditON
Popisek: CreditON

Martin Malý pracuje více než 13 let v oblasti marketingu, public relations, digital a komunikace.  V minulosti pracoval jako PR manažer a tiskový mluvčí ve společnosti LG Electronics a má i zkušenosti z nebankovního sektoru. V  úvěrové společnosti Cetelem rovněž působil jak PR manažer a mluvčí.

Malý studoval Obor masové a sociální komunikace na Univerzitě J.A. Komenského a působí jako externí lektor v oblasti PR a marketingu. Ve volných chvílích rád sportuje a jeho vášní je cestování.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

7:02 ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…