Martin Production: Na jihočeském parníku Smetana společně zazpívali Březinová, France, Nývltová, Harich nebo Mrázová

06.10.2020 14:40

Akce „Jedeme dál…“ měla za úkol v současné nelehké době podpořit kulturu, cestovní ruch a potkávání se.

Martin Production: Na jihočeském parníku Smetana společně zazpívali Březinová, France, Nývltová, Harich nebo Mrázová
Foto: martinproduction.eu
Popisek: Interpreti podpořili cestovní ruch, kulturu a vzájemné potkávání se v rámci projektu „Jedeme dál…“

V rámci této, pro českou kulturu zatím zabíjející dobu se dohodli čeští interpreti, včetně jednoho slovenského, že podpoří cestovní ruch, kulturu a vzájemné potkávání se v rámci projektu „Jedeme dál…“ A tak společně vyrazili na pozvání turistického spolku Lipenska na poznávání jihočeského kraje.

A tak během 5 dnů na jihu Čech navštívili nejdříve lanovkou Stezku v korunách stromů, mohli z jejich výšin sjet tobogánem a na koloběžkách sjet celou trasu zase až ke startu lanovky. To vše obsolvovali ze svého krásného ubytování ve městě Lipno nad Vltavou z Apartmánů Korzo Lipno. Druhý den po snídani vyrazili na hrad Rožmberk a poslechli si, že naposledy byla shlédnutá Bílá paní alias Perchta z Rožmberka ve válečném roce 1945, aby ochránila místní před nacisty.

Po návštěvě hradu zamířili na nově otevřenou věž Jakobínka, která byla přes 3 roky ukrytá v rámci její rekonstrukce za spirálou dřevěného lešení, postavěné podle tehdejší doby.

Po 2 dnech a nocích přesídlili do dalšího z resortů přímo u břehu Lipenského jezera do resortu Lakeside Village, kde už zpěváci zůstali až do konce pobytu.

A tak Elišku Mráz, Martiny France i Haricha  ještě čekala návštěva jediného mužského Cisterciáckého kláštera ČR ve Vyšším Brodě nebo výstup na nejvýše položený hrad v Čechách a to na Vítkův Hrad s krásnou vyhlídkou na celé Lipensko.

Díky současné prapodivné době na Lipensko nemohli dorazit na plakátech avizovaní Martin Maxa, který musel nastoupit do karantény, Felix Slováček, který už 10 dní bojoval s virózou a vrátily se mu teploty nebo Yvetta Blanarovičová, která kvůli plotýnkám skončila na kapačkách a tak na plovoucí parník Smetana lipenskou nádrží vyrazilo 5 zbývajících a zpívajících mohykánů této koronavirové doby: Marcela Březinová, která dorazilo přímo k přístavišti z Prahy, muzikálová zpěvačka a stále se usmívající mladá dáma Kamila Nývltová, finalistka Eurovision contest song Eliška Mrázová, slovenský zpěvák a kytarista Martin Harich nebo producent této akce a zpěvák v jedné osobě Martin France.

Na romantickém parníku za dohledu dvou nádherně zbarvených nebeských duh zpěváci odzpívali své hudební bloky a vrátili se do svého resortu, kde už pro ně a pozvané hosty byl připraven rozlučkový a děkovný večer za jejich účast a přítomnost.

A už na parníku zaznělo, že by v žádném případě nemělo zůstat u startovacího ročníku, ale že v roce 2021 bude volné pokračování akce „Jedeme dál…“, ať už s koronavirem nebo bez něj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zoo Liberec: Další liberecké mládě orlosupa bradatého míří do volné přírody

13:04 Zoo Liberec: Další liberecké mládě orlosupa bradatého míří do volné přírody

V neděli 26. května odcestovalo ze Zoo Liberec téměř tříměsíční mládě orlosupa bradatého. Namířeno m…