Masová drť Jerky powder je novinkou v portfoliu Fine Gusto

25.06.2019 10:30 | Zprávy

Výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature uvedl na trh další novinku, kterou je masová drť Jerky powder. Jedná se o jemně namleté sušené hovězí či krůtí maso, které je ideální k přípravě či dochucení nejrůznějších pokrmů.

Masová drť Jerky powder je novinkou v portfoliu Fine Gusto
Foto: Fine Gusto
Popisek: Masová drť Jerky powder

„Jerky powder je naprosto ideální v tom, že ho lidé mohou použít k přípravě rozmanitých jídel. Masovou drtí je možné dochutit například vajíčka, domácí pečivo či z ní připravit výborný a rychlý vývar. Jde o kvalitní surovinu, která obsahuje vysoce stavitelné bílkoviny, vitamíny a minerály,“ říká Lucie Klokočníková, ředitelka společnosti Fine Gusto Nature.

Masová drť je vyrobena z toho nejkvalitnějšího hovězího a krůtího masa. Je perfektní pro přípravu rychlých pokrmů, ale hodí se i pro slané pečení či studenou kuchyni. Jedná se o surovinu, která zvyšuje nutriční hodnotu jídla, a především vylepšuje jeho chuť.

„Jerky powder používají především sportovci, kteří v jídle potřebují vysoký obsah bílkovin, ale také všichni, kteří milují chuť masa. A kdo se nespokojí s přírodní chutí, může sáhnout po příchuti barbecue, teryiaki či ostřejší s pepřem. Drcené sušené maso skvěle dochutí třeba zeleninové polévky, kterým dodá příjemnou zauzenou chuť, kaše či slané palačinky a tyčinky. Fantazii se v tomto případě meze nekladou, a příprava pokrmů se sušeným masem je tak snadná a dostupná pro každého,“ dodává Lucie Klokočníková.

Pardubická společnost pod značkou Fine Gusto produkuje celou řadu výrobků. Vlajkovou lodí jsou nepochybně hovězí a krůtí jerky, těmi ale portfolio firmy nekončí. Zákazníci mohou vybírat z celé řady snacků od kořeněných po ovocné, ochucené jerky či trail mixy.

O společnosti Fine Gusto Nature

Fine Gusto Nature se specializuje na výrobu vysoce kvalitního hovězího a krůtího sušeného masa. Z názvu společnosti vyplývá, že cílem je vyrábět i balit kvalitní, přírodní a nutričně hodnotné potraviny bez přidaných barviv a konzervantů. Díky vysokému obsahu bílkovin a zanedbatelného množství soli je sušené maso Fine Gusto vhodné jak pro sportovce, tak i pro manažery v hektických dnech, nebo pro každého, kdo má rád skutečnou chuť masa. Společnost Fine Gusto Nature, jejíž výroba probíhá v Pardubicích, byla založena v roce 2014 a zaměstnává desítky zaměstnanců. Manufakturní postupy Fine Gusto Nature, která neustále rozšiřuje sortiment výrobků, vychází z rodinných receptů a tradic. Obrat společnosti vzrostl z téměř 25 mil. Kč v roce 2017 na přibližně 30 mil. Kč za rok 2018. V minulém roce Fine Gusto Nature získala certifikát IFS (International Food Standard), který vznikl z požadavků zahraničních obchodních řetězců jako všeobecný standard na bezpečnost potravin v obchodních řetězcích.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lubomír Metnar byl položen dotaz

Proč nikdo neřeší nákup tanků bez výběrka?

Dobrý den, schvalujete nákup tanků, který vláda plánuje? Mě překvapuje, že nikdo neřeší, že nákup probíhá bez výběrového řízení. Podle mě to zavání korupcí nebo minimálně plýtvání veřejnými penězi, protože když není výběrko, jak se ví, že jde pro nás o ten nejvýhodnější nákup?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy zahájily prodej oblíbené Jízdenky na léto

22:03 České dráhy zahájily prodej oblíbené Jízdenky na léto

České dráhy zahájily předprodej Jízdenky na léto. S touto speciální jízdenkou získají cestující jedi…