Městská divadla pražská: Luba Skořepová oslavila devadesátiny

23.09.2013 16:31

V neděli 22. září oslavila Luba Skořepová 90. narozeniny v kavárně Divadla ABC.

Městská divadla pražská: Luba Skořepová oslavila devadesátiny
Foto: red
Popisek: Městská divadla pražská

Večer s názvem „Je mi teprv 90! Teď to rozjedu!“ moderoval Aleš Cibulka a oslavenkyni přišli poblahopřát její přátelé a kolegové, mj. Arnošt Goldflam, Vlastimil Harapes či Miloš Horanský. Od prezidenta Herecké asociace Jiřího Hromady získala Cenu Herecké asociace. Na závěr Lubě Skořepové blahopřáli ředitel Městských divadel pražských Ondřej Zajíc s uměleckým šéfem Petrem Svojtkou a předali jí dort ve tvaru Ceny Thálie.

Večer zahájil krátký sestřih z dokumentů Jana Brichcína o Lubě Skořepové, následně Aleš Cibulka představil „úkaz“, Lubu Skořepovou, která celý večer s neutuchajícím elánem vzpomínala na své dětství a hereckou profesi.

V druhé části pak o této výrazné herecké osobnosti promluvili a poblahopřáli jí režisér a herec Arnošt Goldflam, režisér Miloš Horanský, prezident Herecké asociace Jiří Hromada, ředitel Ondřej Zajíc a umělecký šéf Petr Svojtka. O hudební doprovod se po celý večer starala Musica Bohemica, hosté mohli ochutnat dobroty podle receptů Lubiny babičky a prohlédnout si fotografie z kalendáře Luby Skořepové od Aleny Hrbkové. Výstavu věnovanou Lubě Skořepové, mapující její hereckou dráhu, si mohou návštěvníci Divadla ABC prohlédnout do konce roku. Kromě výstavy zde najdou také pamětní knihu, do které mohou napsat vlastnoručně Lubě Skořepové blahopřání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…