Metrostav se zapojuje do života obcí

21.09.2014 21:00

Budování velkých staveb bývá často spojeno s omezeními okolních obyvatel. Důkazem, že tomu tak nemusí být vždycky a že spolupráce se starosty přináší pozitivní výsledky, je dění v místě výstavby nejdelšího tuzemského železničního tunelu mezi Rokycany a Plzní.

Metrostav se zapojuje do života obcí
Foto: red
Popisek: Metrostav

V sobotu 13. září se uskutečnil IX. ročník propagační akce na evropské cyklotrase č. 3, která vede z Paříže přes Regensburg až do Prahy. Z řady obcí na Plzeňsku startovaly cyklovýlety s cílem v Kyšicích, jež protínaly staveniště ejpovického portálu budoucího podzemního díla. Po dohodě s vedením obce stavbaři navzdory počasí upravili cestu staveništěm a do průjezdu posledního cyklisty omezili nebezpečné práce v této lokalitě.

Na cyklistickou akci navazoval v sousední Dýšině benefiční koncert, jehož výtěžek byl věnován Nadaci pro transplantaci kostní dřeně a kterého se zúčastnili mj. paní Meda Mládková a plzeňský biskup František Radkovský. Jménem největší české stavební firmy předal zástupcům nadace šek na 20.000 Kč Alexandr Tvrz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…