Ministerstvo zemědělství: Mise z Barmy byla zaměřená na mlékárenství

25.02.2017 20:16

Ve dnech 20.–22. února 2017 se v ČR uskutečnila incomingová mise v sektoru mlékárenství, které se zúčastnili čtyři zástupci myanmarských firem a představitel Ministerstva zemědělství, hospodářských zvířat a zavlažování Myanmaru.

Ministerstvo zemědělství: Mise z Barmy byla zaměřená na mlékárenství
Foto: mze.cz
Popisek: Ministerstvo zemědělství ČR

Velvyslanectví České republiky v Rangúnu ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství zorganizovalo misi v rámci projektu na podporu ekonomické diplomacie (PROPED) s cílem představit podnikatelům a zástupci ministerstva sektor mlékárenství v České republice ve všech jeho aspektech a umožnit navázání přímých vztahů s českými firmami.

Hlavním bodem návštěvy bylo B2B jednání mezi českými a myanmarskými firmami, jemuž přecházela prezentace zástupce Ministerstva zemědělství, hospodářských zvířat a zavlažování Myanmaru o aktuálním stavu sektoru mlékárenství v Myanmaru.

Následující program podnikatelské mise zahrnoval návštěvu chovatelské a inseminační stanice a mlékárenského provozu. Myanmarští podnikatelé měli též možnost seznámit se s nabídkou technologií pro zpracování mléka.

Členové delegace projevili zájem zejména o trvanlivé mléčné výrobky a komodity, technologie pro primární zpracování mléka pro malé producenty a možnosti zajištění kvality chovů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…