Místa úsekových ředitelů v Lesích ČR jsou od listopadu obsazená

01.11.2018 12:53

Posty ředitele lesního a vodního hospodářství, ekonomického, správního a obchodního ředitele podniku Lesy České republiky obsadí v pondělí 5. listopadu noví manažeři. Do výběrových řízení se přihlásilo 33 uchazečů.

Místa úsekových ředitelů v Lesích ČR jsou od listopadu obsazená
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR

„Od všech očekávám dynamický přístup, který krizová situace v lesích vyžaduje,“ uvedl generální ředitel podniku Josef Vojáček.

Ředitelem lesního a vodního hospodářství bude jmenován Pavel Indra (50), lesník, který působil v podniku na různých pozicích v letech 1992 až 2002. Poté odešel do soukromé sféry a v roce 2009 se do Lesů ČR vrátil - poslední čtyři roky byl vedoucím interního auditu.

Správním ředitelem se stane Pavel Krpata (44). Jako právník poskytoval v lesnickém sektoru poradenské služby, v minulosti pracoval také pro Lesy ČR.

Postu obchodního ředitele se ujme Karol Vinš (56). Manažer s technickým vzděláním získal zkušenosti v lesnickém rezortu, například ve společnosti Rettenmeier Tatra Timber, která se zabývá výrobou dřevěných produktů. V letech 2003 až 2006 byl mimo jiné generálním ředitelem Lesů Slovenské republiky.

Ekonomickým ředitelem se stane Daniel Vlkanova (49), lesník, ekonom a manažer. V podniku působí od roku 2009 jako krajský ředitel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: V květnu si budou moci lidé prohlédnout vodní elektrárnu Hněvkovice

13:55 ČEZ: V květnu si budou moci lidé prohlédnout vodní elektrárnu Hněvkovice

Během čtyř květnových víkendů se budou moci lidé podívat do útrob unikátního vodního díla, vybudovan…