Moravskoslezský kraj se bude prezentovat na veletrhu Holiday World Praha 2017

15.02.2017 15:20

Moravskoslezský kraj (MSK) se představí návštěvníkům od 16. do 19. února na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu Holiday World Praha 2017.

Moravskoslezský kraj se bude prezentovat na veletrhu Holiday World Praha 2017
Foto: kr-moravskoslezsky.cz
Popisek: Moravskoslezský kraj

Na výstavišti v pražských Holešovicích nabídne ve stánku s plochou 100 m² kromě informací o turistických oblastech také vystoupení folklorních souborů Ševčík a Valašský vojvoda nebo ukázky přípravy tradiční pochoutky Štramberských uší. MSK je letos hlavním partnerem veletrhu.

„Věřím, že se partnerství Moravskoslezského kraje osvědčí a podaří se nám oslovit návštěvníky nejen z Čech a okolí Prahy. Na každý veletržní den jsou připraveny ochutnávky regionálních produktů, hudební vystoupení a další atrakce, takže hosté mohou u našeho stánku poznávat náš kraj doslova všemi smysly. Chceme ukázat co nejvíce lidem, že náš region opravdu stojí za to navštívit,“ uvedl náměstek hejtmana pro cestovní ruch Jan Krkoška s tím, že ve stánku Moravskoslezského kraje získají návštěvníci informace o šesti turistických oblastech kraje i jejich aktuální nabídce turistických produktů.

Veletrh bude tradičně rozdělen na dny pro odbornou veřejnost (čtvrtek, pátek), víkendové dny pak budou patřit laické veřejnosti (sobota, neděle). Ve čtvrtek proběhne slavnostní předávání cen V. ročníku prestižní internetové ankety Kraj mého srdce, do níž se zapojil i Moravskoslezský kraj. Soutěž pořádá redakce KAM po Česku a společnost INCHEBA EXPO Praha pod záštitou Asociace krajů ČR a Ministerstva pro místní rozvoj České republiky. Vyhlášení odstartuje ve 14. hodin v Pyramidě.

Více o Moravskoslezském kraji naleznete na www.msk.cz a www.severnimorava.travel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…