Moravskoslezský kraj se tento týden představí na třech mezinárodních veletrzích cestovního ruchu

18.02.2015 7:33

Moravskoslezský kraj se představí od středy 18. února do neděle 22. února 2015 na mezinárodních veletrzích F.RE.E Mnichov, Holiday World 2015 v Praze a International Fair of Tourism v srbském Bělehradě.

Moravskoslezský kraj se tento týden představí na třech mezinárodních veletrzích cestovního ruchu
Foto: kr-moravskoslezsky.cz
Popisek: Moravskoslezský kraj - ilustrační foto

Od středy 18. února se bude kraj prezentovat na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu „F.RE.E Mnichov“ v Německu, který je charakteristický velkým zájmem o regiony České republiky, od čtvrtku 19. února se představí na dvou mezinárodních veletrzích současně. Jedním z nich je Holiday World 2015 v prostorách veletržního paláce v pražských Holešovicích, druhým Internation Fair of Tourism v srbském Bělehradě, který je největší turistickou atrakcí tohoto druhu v jihovýchodní Evropě. Návštěvníkům nabídne množství propagačních materiálů a map v několika světových jazycích, i informace o blížícím se Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015, jehož je kraj pořadatelským regionem. Každá expozice bude mít svá specifika.

Především jde o navázání nových kontaktů

Prezentace v Bělehradě, které se zúčastní náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje Ivan Strachoň, bude zaměřená především na navázání nových kontaktů. Kraj zde představí aktuální nabídku cestovního ruchu prostřednictvím propagačních materiálů v srbském a anglickém jazyce a pozve návštěvníky mimo jiné na květnové Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015. Prezentaci Moravskoslezského kraje si návštěvníci mohou prohlédnout u stánku Turistické oblasti Vojvodina, jehož prostor byl kraji nabídnut zdarma na základě reciprocity a předchozí spolupráce.

Veletrh Holiday World 2015 v Praze se ponese v duchu vzájemné souvislosti mezi světy cestování a stravování. Kraj se na něm bude prezentovat současně se svými partnery v oblasti cestovního ruchu – turistickou oblastí Jeseníky, Poodří – Moravské Kravařsko, Ostravsko, Beskydy, Opavské Slezsko a Těšínské Slezsko. Ve stánku kraje se bude prezentovat také srbský region Vojvodina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-moravskoslezsky.cz

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

22:03 Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

Ve středu 8. května se v Poslanecké sněmovně uskuteční tradiční Den otevřených dveří. U příležitosti…