Moravskoslezský kraj se tento týden představí na třech mezinárodních veletrzích cestovního ruchu

18.02.2015 7:33

Moravskoslezský kraj se představí od středy 18. února do neděle 22. února 2015 na mezinárodních veletrzích F.RE.E Mnichov, Holiday World 2015 v Praze a International Fair of Tourism v srbském Bělehradě.

Moravskoslezský kraj se tento týden představí na třech mezinárodních veletrzích cestovního ruchu
Foto: kr-moravskoslezsky.cz
Popisek: Moravskoslezský kraj - ilustrační foto

Od středy 18. února se bude kraj prezentovat na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu „F.RE.E Mnichov“ v Německu, který je charakteristický velkým zájmem o regiony České republiky, od čtvrtku 19. února se představí na dvou mezinárodních veletrzích současně. Jedním z nich je Holiday World 2015 v prostorách veletržního paláce v pražských Holešovicích, druhým Internation Fair of Tourism v srbském Bělehradě, který je největší turistickou atrakcí tohoto druhu v jihovýchodní Evropě. Návštěvníkům nabídne množství propagačních materiálů a map v několika světových jazycích, i informace o blížícím se Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015, jehož je kraj pořadatelským regionem. Každá expozice bude mít svá specifika.

Především jde o navázání nových kontaktů

Prezentace v Bělehradě, které se zúčastní náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje Ivan Strachoň, bude zaměřená především na navázání nových kontaktů. Kraj zde představí aktuální nabídku cestovního ruchu prostřednictvím propagačních materiálů v srbském a anglickém jazyce a pozve návštěvníky mimo jiné na květnové Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015. Prezentaci Moravskoslezského kraje si návštěvníci mohou prohlédnout u stánku Turistické oblasti Vojvodina, jehož prostor byl kraji nabídnut zdarma na základě reciprocity a předchozí spolupráce.

Veletrh Holiday World 2015 v Praze se ponese v duchu vzájemné souvislosti mezi světy cestování a stravování. Kraj se na něm bude prezentovat současně se svými partnery v oblasti cestovního ruchu – turistickou oblastí Jeseníky, Poodří – Moravské Kravařsko, Ostravsko, Beskydy, Opavské Slezsko a Těšínské Slezsko. Ve stánku kraje se bude prezentovat také srbský region Vojvodina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-moravskoslezsky.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Rallye Rejvíz 2024

22:04 Policie ČR: Rallye Rejvíz 2024

Trénovali to, co se skutečně stalo.