Na Letišti Václava Havla Praha si cestující mohou v současné době vybrat z nabídky třiceti dvou restaurací a kaváren. Vedení Letiště Praha usiluje o to, aby se na letišti rozšiřovala nabídka gastronomických služeb pro všechny skupiny cestujících. Restaurace, v nichž je k dispozici menu (hlavní jídlo a nealkoholický nápoj) v ceně do 100 Kč (low-cost), jsou označeny symbolem jednoho dolaru, nabídka s menu do 200 Kč nese značku dvou dolarů (medium), zde si lze vybrat ze tří kombinací jídla a nealko nápoje. Třetí skupina restaurací označených $$$ (premium) nabízí široký výběr z restauračního menu nad 200 Kč. Jozef Sinčák, výkonný ředitel Letiště Praha pro Obchod a korporátní služby, upřesňuje: „Příchodem pekařství PAUL se počet restaurací s nabídkou vybraného menu do 100 Kč zvýšil na devět. Velmi vítám rozšíření spektra nabízených gastronomických služeb, a to v obou terminálech. Jsem přesvědčen, že cestující si k lahodným produktům pekařství PAUL brzy najdou cestu.“
Pekařství PAUL na Letišti Václava Havla Praha
Jde o jedenáctou pobočku této celosvětově známé sítě v České republice. Cestující si na francouzských specialitách mohou pochutnat v obou letištních terminálech. Terminál 2 nabízí pro pekařství PAUL typické pohodlné posezení v příjemném interiéru s francouzským šarmem, kde si mohou před odletem v klidu vychutnat třeba výtečnou kávu s pravým máslovým croissantem. V Terminálu 1 naleznou pak cestující stánek, pravidelně zásobený čerstvě upečeným sladkým i slaným pečivem, obloženými bagetami, vyrobenými z nejkvalitnějších surovin a lahodnými výrobky mistrů cukrářů. Otevírací doba obou provozoven je aktuálně od 7:00 do 22:00 hodin. „Jsme velice rádi, že se nám podařilo otevřít pobočku pekařství PAUL právě na prestižním mezinárodním letišti v Praze a rozšířit tak služby pro cestující o francouzské gastronomické speciality. Pekařství PAUL je celosvětově působící síť a pro cestující představuje oblíbenou značku a ověřenou kvalitu,“ vysvětluje Jakub Bureš, brand manager pekařství PAUL v ČR.
Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva