Nabídka kvalitního občerstvení za příznivé ceny na Letišti VH Praha se rozšiřuje

09.09.2013 19:58

O tomto víkendu byla na Letišti Václava Havla Praha otevřena pobočka sítě francouzských originálních pekařství PAUL. Tato značka přináší nabídku lahůdek za příznivou cenu, se svou čerstvou bagetou a nealkoholickým nápojem za 99 Kč se zařadila do skupiny restaurací, které poskytují menu do stokoruny. To nejlepší z francouzské pekařské a cukrářské tradice mohou cestující ochutnat v obou terminálech.

Nabídka kvalitního občerstvení za příznivé ceny na Letišti VH Praha se rozšiřuje
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

Na Letišti Václava Havla Praha si cestující mohou v současné době vybrat z nabídky třiceti dvou restaurací a kaváren. Vedení Letiště Praha usiluje o to, aby se na letišti rozšiřovala nabídka gastronomických služeb pro všechny skupiny cestujících. Restaurace, v nichž je k dispozici menu (hlavní jídlo a nealkoholický nápoj) v ceně do 100 Kč (low-cost), jsou označeny symbolem jednoho dolaru, nabídka s menu do 200 Kč nese značku dvou dolarů (medium), zde si lze vybrat ze tří kombinací jídla a nealko nápoje. Třetí skupina restaurací označených $$$ (premium) nabízí široký výběr z restauračního menu nad 200 Kč. Jozef Sinčák, výkonný ředitel Letiště Praha pro Obchod a korporátní služby, upřesňuje: „Příchodem pekařství PAUL se počet restaurací s nabídkou vybraného menu do 100 Kč zvýšil na devět. Velmi vítám rozšíření spektra nabízených gastronomických služeb, a to v obou terminálech. Jsem přesvědčen, že cestující si k lahodným produktům pekařství PAUL brzy najdou cestu.“

Pekařství PAUL na Letišti Václava Havla Praha

Jde o jedenáctou pobočku této celosvětově známé sítě v České republice. Cestující si na francouzských specialitách mohou pochutnat v obou letištních terminálech. Terminál 2 nabízí pro pekařství PAUL typické pohodlné posezení v příjemném interiéru s francouzským šarmem, kde si mohou před odletem v klidu vychutnat třeba výtečnou kávu s pravým máslovým croissantem. V Terminálu 1 naleznou pak cestující stánek, pravidelně zásobený čerstvě upečeným sladkým i slaným pečivem, obloženými bagetami, vyrobenými z nejkvalitnějších surovin a lahodnými výrobky mistrů cukrářů. Otevírací doba obou provozoven je aktuálně od 7:00 do 22:00 hodin. „Jsme velice rádi, že se nám podařilo otevřít pobočku pekařství PAUL právě na prestižním mezinárodním letišti v Praze a rozšířit tak služby pro cestující o francouzské gastronomické speciality. Pekařství PAUL je celosvětově působící síť a pro cestující představuje oblíbenou značku a ověřenou kvalitu,“ vysvětluje Jakub Bureš,  brand manager pekařství PAUL v ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Dobrý den, pane Okamuro,

je SPD ochotná ke spolupráci, příp. k vytvoření koalice s KSČM pro parlamentní volby v příštím roce? Děkuji.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: V Temelíně zavezli palivo do prvního bloku. V reaktoru vydrží déle

11:44 ČEZ: V Temelíně zavezli palivo do prvního bloku. V reaktoru vydrží déle

Přesně 163 palivových souborů umístili energetici do reaktoru odstaveného prvního bloku. Nově je mez…