Národní divadlo: Umělecké soubory připravují 21 premiér

26.02.2017 15:17

Umělecké soubory Národního divadla připravují pro 135. divadelní sezonu 21 premiér. Na repertoáru zůstane 56 inscenací. předplatitelům první scéna nabízí 44 předplatitelských skupin.

Národní divadlo: Umělecké soubory připravují 21 premiér
Foto: narodni-divadlo.cz
Popisek: Národní divadlo v Praze

Předplatné pro divadelní sezonu 2017/18 lze zakoupit od 27. března 2017 nejen na hlavní pokladně (v budově Nové scény), ale i na webu a v pobočkách ColosseumTicket. Od konce února mohou své abonmá přednostně prodloužit stávající předplatitelé.

„Nabídce dominují cenově zvýhodněné skupiny pro naše nejstarší publikum a skupina pro studenty. Velice oblíbené jsou balíčky vstupenek pro rodiny s dětmi od nejnižšího věku až po studenty středních škol. Již třetím rokem nabízíme exkluzivní skupiny premiérových představení, které zajistí účast na nejslavnostnějších okamžicích sezony,“ představuje širokou škálu předplatitelských balíčků ředitel Národního divadla prof. MgA. Jan Burian.

Počet exkluzivních skupin s výběrem těch nejoblíbenějších a ve volné pokladně obtížně dostupných titulů Národního divadla jsme nově rozšířili z původních dvou na čtyři. Třetím rokem pokračuje naše spolupráce s Českou filharmonií ve společné skupině Ladíme spolu. Ve skupině Světové operní hvězdy se v příští sezoně představí miláček českého publika Adam Plachetka v roli hraběte Almavivy, legendární sopranistka Edita Gruberová jako Norma a návštěvníkům operních inscenací Národního divadla známí – Štefan Kocán jako Mefistofeles a Pavel Černoch jako Jeník.

Novinkou předplatného pro sezonu 2017/18 je skupina Koncertní řada, ve které diváci navštíví vedle zlaté kapličky a Stavovského divadla i moderní prostory Fora Karlín. Na programu bude zahajovací koncert sezony čerpající z repertoáru Nového německého divadla, Brittenovo oratorium War Requiem, tradiční Mozartovy narozeniny a koncertní provedení opery E. N. von Reznicka Donna Diana.

Národní divadlo využívá v České republice ojedinělý technický systém prodeje předplatného. V minulém roce byla na zakázku vyvinuta speciální aplikace, která zákazníkům usnadní výběr oblíbených míst v hledištích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…