Národní památkový ústav: Rekonstrukce náměstí v Javorníku

13.01.2019 8:31

Vážení návštěvníci, v současné době probíhá rozsáhlá rekonstrukve náměstí v Javorníku přímo pod zámkem Jánský Vrch. Hlavní pěšší přístup k zámku je právě přes náměstí.

Národní památkový ústav: Rekonstrukce náměstí v Javorníku
Foto: red
Popisek: Národní památkový ústav

Omlouváme se za zhoršený průchod. Město Javorník se zaručilo, že přechod přes náměstí k zámku bude po dobu rekonstukce stále možný. Sledujte hnědé cedule označující možný průchod k zámku. Označení se mění v souladu s právě probíhajícími stavebními pracemi.

Můžete také využít přístup k zámku přes zámecký park, je vhodnější pro méně pohyblivé osoby a pro jízdu s dětským kočárkem. Z náměstí odbočte na ulici Svatopluka Čecha (ve směru cesty budete mít kostel Nesvětější trojice na máměstí po levé ruce, přijede ke křižovatce a pak cestou přímo nahoru), ulicí přijdete ke vstupu do zámeckého parku. Cestou do mírnějšího kopce přijdete na hlavní nádvoří zámku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

svoboda slova

Cituji vás: ,,„Pak tu ale máme spoustu věcí označovaných za ‚dezinformační narativ‘ a podobně, kdy je zřejmé, že se toto označení používá jen jako zbraň proti politickým oponentům." Je zajímavé, že to říkáte zrovna vy, když tato vláda, kde je i ODS a ostatně hlavně sám Fiala dost často toto dělá a n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český červený kříž dohlíží na zdraví při světovém šampionátu v ledním hokeji

13:21 Český červený kříž dohlíží na zdraví při světovém šampionátu v ledním hokeji

Český červený kříž se stal partnerem Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024, které se koná v Pr…