Nejlepší preventivní programy má Vojenská zdravotní pojišťovna

30.11.2017 18:50

Nezávislí odborníci vyhodnotili naši preventivní péči jako nejkvalitnější ze všech sedmi zdravotních pojišťoven.

Nejlepší preventivní programy má Vojenská zdravotní pojišťovna
Foto: red
Popisek: Vojenská zdravotní pojišťovna

Dostupnost pro každého pojištěnce a pestrý výběr příspěvků na očkování, pohybové aktivity, preventivní vyšetření nebo na podporu nastávajících maminek ­– tyto charakteristiky přesvědčily nezávislou porotu v projektu Zdravotní pojišťovna roku o špičkové kvalitě preventivní péče Vojenské zdravotní pojišťovny. Její programy zdravotní prevence pro rok 2017 získaly absolutní prvenství.

Generální ředitel VoZP Josef Diessl v úterý převzal od organizátorů ocenění za první místo. „Preventivní péči považuji za jednu z našich zásadních priorit, i proto mám z tohoto vítězství radost. Beru je jako potvrzení toho, že v oblasti prevence jdeme správnou cestou,“ uvedl Josef Diessl.

Odborná porota nominované programy prevence hodnotila na základě jejich užitečnosti a efektu na konkrétní skupiny pojištěnců. Zdravotní pojišťovny nominovaly své programy a organizátor je pro hodnotitele anonymizoval, aby nebylo zřejmé, ze které pojišťovny daná nominace pochází.

„Kvalitní prevence má samozřejmě i velmi významný ekonomický efekt. Zlaté zdravotnické pravidlo říká, že každá koruna investovaná do prevence se stonásobně vrátí v úsporách za zdravotní péči, která nikdy nebude muset být poskytnuta,“ dodal ředitel VoZP. Ocenění od nezávislých odborníků považuje také za závazek do budoucna: „Už nyní mohu slíbit, že v roce 2018 budou naše preventivní programy přehlednější a pro naše klienty ještě atraktivnější.“

Vítězné preventivní programy najdete zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

22:03 Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

V Kramářově vile se v pátek 10. května 2024 uskuteční pracovní oběd s kancléři, který pořádá vedoucí…