Vojenská zdravotní pojišťovna je generálním partnerem kajakáře Josefa Dostála

16.08.2017 8:10

Kajakář Josef Dostál získal před mistrovstvím světa nového generálního partnera: Vojenskou zdravotní pojišťovnu.

Vojenská zdravotní pojišťovna je generálním partnerem kajakáře Josefa Dostála
Foto: VoZP
Popisek: Kajakář Josef Dostál

Přímo na molu závodního kanálu v Račicích se včera odpoledne sešli dva Josefové, aby uzavřeli spojenectví. Josef Diessl za Vojenskou zdravotní pojišťovnu podepsal smlouvu o spolupráci s kajakářem Josefem Dostálem. VoZP se tím stala generálním partnerem dvojnásobného mistra světa z roku 2014 a trojnásobného olympijského medailisty. Současně převzal Josef Dostál symbolický patronát nad programy zdravotní prevence VoZP.

„Je nám ctí, že můžeme podpořit našeho váženého pojištěnce Josefa Dostála v jeho sportovní kariéře. Současně nám jde o to, abychom prostřednictvím známé tváře sportu obrátili pozornost veřejnosti ke zdravotní prevenci, která je u nás navzdory opakovaným výzvám lékařských kapacit pořád podceňovaná. Jsem moc rád, že právě Josef Dostál s tím Vojenské zdravotní pojišťovně pomůže. Kdo jiný se k tomu hodí víc než tento veleúspěšný sportovec a sympatický mladý muž,“ vysvětlil hlavní účel spolupráce generální ředitel VoZP Josef Diessl.

Mistrovství světa v rychlostní kanoistice začíná na kanále v Račicích už za osm dní. Kajakář Josef Dostál, největší česká medailová naděje, zde ladí formu. K podpisu smlouvy s VoZP přišel přímo z odpoledního tréninku. S typickým úsměvem, vtipkující a svěží, jako by právě nevrcholily měsíce tvrdých příprav na vrcholnou akci sezóny.

„Když mě moje zdravotní pojišťovna oslovila s touto nabídkou, dlouho jsem neváhal. Rád budu vzorem aktivního životního stylu, jehož zásadní součástí je pohyb, a to nejlépe v přírodě. Jelikož většinu roku trávím tréninkem a závoděním na vodě a volný čas nejraději s prutem na rybách, tak k tomu snad budu ten správný člověk. Koneckonců to zapadá i do mého přístupu k životu, který razím pod značkou DostalStyle,“ řekl Josef Dostál.

Spojenectví VoZP a Josefa Dostála přímo navazuje na dohodu o spolupráci s Armádním sportovním centrem Dukla, kterou Vojenská zdravotní pojišťovna uzavřela letos na jaře. Josef Dostál je nejen členem Dukly, ale také držitelem ocenění Armádní sportovec roku 2016, takže na něj logicky padla volba, když VoZP hledala patrony pro své zdravotní programy.

„Josefu Dostálovi chci nyní především popřát, aby úspěšně splnil svůj ­– jak sám říká – skromný cíl pro nadcházející mistrovství, tedy dvě zlaté medaile,“ uzavřel Josef Diessl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…