Nemocnice České Budějovice nabídne odborné poradenství a ukázky vybavení pro maminky

14.09.2018 14:23

Českobudějovická nemocnice ve spolupráci se Zdravotně sociální fakultou Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích zve na osvětovou akci Národní týden kojení. Uskuteční se 19. září od 11 do 14 hodin v terminálu nemocnice.

Nemocnice České Budějovice nabídne odborné poradenství a ukázky vybavení pro maminky
Foto: mane.cz
Popisek: nemocnice České Budějovice

Jednou z prioritních oblastí péče Neonatologického oddělení Nemocnice České Budějovice je podpora přirozené výživy - jak u donošených, tak nedonošených a nemocných novorozenců. „Snažíme se v tomto ohledu poskytnout všem maminkám maximální podporu, jak za jejich pobytu na našem oddělení, tak po propuštění cestou ambulantních konzultací. Pokud mají po propuštění

z porodnice problémy při kojení, nabízíme jim možnost využít služeb naší laktační poradny,“ informuje vedoucí ambulantní části laktačního poradenství Jaroslava Tomášková.

Osobní konzultace v laktační poradně jsou možné od pondělí do pátka od 12 do 15 hodin. Je nutné se předem telefonicky objednat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…