Novou personální ředitelkou OKIN BPO se stala Ilona Urbanová

17.06.2013 15:33

Na pozici personální ředitelky významného poskytovatele outsourcingových služeb podnikových procesů OKIN BPO nastoupila Ilona Urbanová. Ve své nové funkci bude zodpovědná za řízení HR procesů OKIN BPO, vedení týmu HR a jeho agendy.

Novou personální ředitelkou OKIN BPO se stala Ilona Urbanová
Foto: OKIN BPO
Popisek: OKIN BPO

Ilona Urbanová přichází do OKIN BPO ze společnosti Walmark, a.s., kde byla zodpovědná za řízení lidských zdrojů na holdingové úrovni. V oblasti personalistiky má dlouholeté zkušenosti. Působila ve společnostech GDX Automotive (Henniges) a Shimano Czech Republic. V letech 2005–2009 byla členkou představenstva People Management Forum (dříve Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů). V současné době se také podílí na projektech cílených na propojování akademické a firemní sféry, mj. na tvorbě HR akademie pro Ekonomickou fakultu Vysoké školy báňské.

Ve své funkci bude zodpovědná za realizaci personální strategie, nábor a rozvoj talentů na všech úrovních řízení s ohledem na potřeby klíčového klienta a za nastavení a profesionalizaci personálních procesů v souvislosti s dynamickým růstem OKIN BPO.

O společnosti OKIN BPO

Společnost OKIN BPO zajišťuje služby v oblasti business process outsourcing, v jehož rámci se zaměřuje na realizaci podnikových procesů a služeb, jako je účetnictví, zpracování objednávek, podpora prodejních týmů, poskytování zákaznického servisu či technické podpory. Firma nyní provozuje dvě dodavatelská centra. První zaměstnává 600 lidí a sídlí v Ostravě, druhé operuje z Prahy a disponuje 50 odborníky. Své služby poskytuje americkému nadnárodnímu klientovi z oblasti telekomunikací, a to v celém regionu Evropy, Blízkého východu a Afriky. Firemním jazykem je angličtina, kterou všichni zaměstnanci plynně hovoří.

Firma také díky své působnosti napříč EMEA poskytuje své služby v 8 evropských jazycích. OKIN BPO hodlá své outsourcingové činnosti nadále rozvíjet a chystá se vytvořit třetí dodavatelské centrum, z něhož bude poskytovat služby nadnárodním korporacím i regionálním firmám v Evropě.

www.okinbpo.com 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…