Novou ředitelkou Rejstříku trestů je Radka Paulová

04.01.2016 11:23

Mgr. et Bc. Radka Paulová se od 1. 1. 2016 stala ředitelkou Rejstříku trestů. Ve funkci nahradila dosavadního ředitele RNDr. Františka Hodíka, který na svou funkci rezignoval z osobních důvodů.

Novou ředitelkou Rejstříku trestů je Radka Paulová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova ministerstva spravedlnosti

Radka Paulová se na nové pozici zaměří nejdříve na přípravu a finalizaci klíčového projektu Registru přestupků, jehož spuštění Ministerstvo spravedlnosti plánuje v říjnu příštího roku.

Radka Paulová absolvovala magisterský studijní obor Právo a právní věda na Právnické fakultě Západočeské univerzity v Plzni a bakalářský studijní program Veřejná správa tamtéž.

Pracovala jako vedoucí Odboru specializovaných činností a Odboru veřejných zakázek Krajského ředitelství jihočeské policie. V loňském roce se pak stala ředitelkou Územního pracoviště pro Prahu, kde koordinovala veškeré aktivity úřadu. Je také zastupitelkou a členkou rady města Prachatice.

Ve funkci od začátku roku 2016 nahrazuje RNDr. Františka Hodíka, který byl do funkce ředitele Rejstříku trestů jmenován ministrem spravedlnosti 1. 9. 2015. Na tuto funkci k dnešnímu dni rezignoval, v sekci Rejstříku trestů nicméně bude působit i nadále.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…