Novým finančním ředitelem mezinárodní obchodní společnosti CreditON je Martin Houska

05.08.2014 10:45

Martin Houska (37) je novou posilou mezinárodní obchodní společnosti CreditON. Jako finanční ředitel bude mít na starosti především daňovou, účetní a personální agendu v České republice a na Slovensku. Houska přichází do CreditOnu z PricewaterhouseCoopers, kde působil jako ředitel Daňového a právního oddělení.

Novým finančním ředitelem mezinárodní obchodní společnosti CreditON je Martin Houska
Foto: CreditON
Popisek: CreditON

Martin Houska má více než 17 let zkušeností v oblasti účetnictví, daní a práva, jak v nadnárodních tak v českých poradenských firmách.  Kromě PwC působil rovněž ve společnostech KPMG a Ernst&Young. Je členem Komory daňových poradců, kde vede sekci Mezinárodního zdanění a cla. Českou republiku reprezentuje v oblasti finančních záležitostí v Evropské fiskální konfederaci (CFE). Je také členem ACCA.

Houska má doktorát z účetnictví na VŠE v Praze, vystudoval i Matematicko-fyzikální fakultu UK a rovněž má titul MBA z Andersonovy školy managementu při Kalifornské univerzitě v Los Angeles v USA. Martin Houska se ve volném čase rád věnuje asijským bojovým sportům, propadl také pěstování roslin a stromů na své zahrádce a rád relaxuje procházkou mezi stromy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jan Farský byl položen dotaz

Proč jste jako jiní neodpověděli na otázky týkající se svobody projevu?

https://beta.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prekvapeni-ze-SPOLU-Vondra-zaslal-odvaznou-odpoved-Muze-mit-dohru-755196. Je to proto, že máte máslo na hlavě, protože jste to hlavně vy, kdo tu chce omezit svobodu slova - vy to tedy nazýváte boj s dezinformacemi, ale přitom ani nejste schopni definova...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český rozhlas: Vedení nadačního fondu přebírá od června dosavadní manažer charitativních aktivit ČT Jiří Váňa

19:15 Český rozhlas: Vedení nadačního fondu přebírá od června dosavadní manažer charitativních aktivit ČT Jiří Váňa

Nadační fond Českého rozhlasu čeká od června změna ve vedení. Dosavadní ředitelku Gabrielu Drasticho…