O2 jako první pokryje Štatl betelně rychlou mobilní sítí LTE

02.11.2013 17:25

Není žádná habaďůra, že O2 hokní na pokrývání dalších cimer v Česku nejfofrovějším mobilním internetem LTE. Od jedenatřicátýho tohoto metru dovalí tuto technologii aji do Štatlu.

O2 jako první pokryje Štatl betelně rychlou mobilní sítí LTE
Foto: red
Popisek: O2

"Můžeme se camrat, že jsme LTE vygómali jako první operátor v Česku a fčil to je zichr aji mimo Cajzlov. Facháme na rozšiřování pokrytí na frekvenci 1800 MHz, která je naše. Tak můžeme dlabat na glét a pokrývat vybraný cimry už fčil, bez ohledu na průběh aukce volných kmitočtů," hantýruje Tomáš Zetek, šéf produktů a služeb firmy Telefónica Czech Republic.

"LTE můžou čapnót domácnosti aji firmy v rámci stávajících tarifů mobilního internetu od O2", hází do placu Tomáš Zetek.

O2 síť ve Štatlu pokrývá širší centrum: na tuty Svoboďák nebo Čáru - a taky Výstaviště, Vincky a Žabiny. LTE od O2 tak hodíme do placu dohromady 40 % obyvatel okresu Štatl-město, vo tym žádná. Technologie LTE nabízí fajrunk sosání dat až 75 Mb/s, aus hrne data fajrunkem až 38 Mb/s a má betelně fofrovó odezvu (ping) v řádu 20-25 milisekund. Je to špica třeba pro sosání filmů, paření her a další hafo čuriny.

"Fčil dohókáváme v naší síti technologii Circuit Switch Fallback, která umožní fachčení LTE holpec s hlasovými službami v mobilech. Hákujeme na tom, aby to hrnulo v prvních metrech příštího járu," hlásí Petr Slováček, šéf provozní divize firmy Telefónica Czech Republic.

Není šméčko, že firma Telefónica Czech Republic dovalila LTE hned ze startu jako první z operátorů a fčil pokrývá tóto technologií už více než čtvrtinu Cajzlů v Práglu aji Letiště Vaška Havlů aji lont Jesenice. A to je fakt špica!

Hoďte čučku na www.o2.cz/lte. To budete čubrnět!

LTE od O2 si odfčil odlachnite na těchto flekách ve Štatlu:

- O2 Experience Centre, Galerie Vaňkovka
- Masarykova 12
- Česká 27

A šlus!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…