ODS jde do krajských voleb na jižní Moravě s podporou Svobodných a hnutí Starostové a osobnosti pro Moravu

21.04.2020 10:11

Občanská demokratická strana (ODS) půjde do nadcházejících voleb do zastupitelstva Jihomoravského kraje v alianci se stranou Svobodní a hnutím Starostové a osobnosti pro Moravu. Volby do zastupitelstev krajů vyhlásil prezident republiky na 2. a 3. října 2020.

ODS jde do krajských voleb na jižní Moravě s podporou Svobodných a hnutí Starostové a osobnosti pro Moravu
Foto: ODS
Popisek: ODS

„Doba je těžká a v kraji před námi budou velké úkoly při udržení klíčových veřejných služeb a restartu podnikatelského prostředí. Proto jsem rád za volební spojenectví se Svobodnými a Starosty a osobnostmi pro Moravu, které zajistí, že hlasy nejméně několika procent voličů v našem kraji nepropadnou a naopak se silně uplatní při správě Jihomoravského kraje v nadcházejícím volebním období“, říká Jiří Nantl, lídr kandidátky a nominant ODS, Svobodných a Starostů a osobností pro Moravu na funkci hejtmana Jihomoravského kraje, který v současnosti pracuje jako ředitel CEITEC – Středoevropského technologického institutu na Masarykově univerzitě a v minulosti byl například také náměstkem ministra školství.

V minulých krajských volbách na jižní Moravě kandidovali Svobodní samostatně, hnutí Starostové a osobnosti pro Moravu pak v koalici se STAN.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…