OKIN GROUP má od března novou správní radu

03.03.2014 17:52

Společnost OKIN GROUP, zastřešující značky OKIN BPO a OKIN FACILITY, ustanovila novou správní radu, která od 1. 3. 2014 nahradila původní představenstvo a dozorčí radu.

OKIN GROUP má od března novou správní radu
Foto: red
Popisek: Okin Group

„Na trhu vidíme obrovské příležitosti pro dynamický růst. Cílem zřízení nové správní rady je příprava na další rozvoj podnikání OKIN GROUP,“ říká její předseda Michal Jelínek. Správní rada ve složení Michal Jelínek (předseda, statutární ředitel, majitel), Mirko Kalous (místopředseda odpovědný za strategický rozvoj), Radomír Sabela (člen odpovědný za řízení divize BPO) a Marek Tietze (člen odpovědný za finanční řízení a řízení podpůrných služeb) se bude zabývat rozvojem OKIN GROUP nejen v regionu střední a východní Evropy, ale i na dalších trzích. Důležitým úkolem rady bude dohled nad efektivním řízením obou značek, OKIN BPO a OKIN FACILITY i jednotlivých zakázek.

„Naše firma neustále roste, a to jak v  České republice, tak i v zahraničí. Protože chceme i nadále poskytovat kvalitní a cenově konkurenceschopné služby, bylo potřeba posílit tým OKIN GROUP. Věříme, že letošní rok bude pro naše podnikání přinejmenším tak úspěšný jako ten loňský,“ dodává Michal Jelínek.

O společnosti OKIN GROUP, a. s.

OKIN GROUP je předním globálním dodavatelem efektivních řešení na míru pro podniky nejen v regionu střední a východní Evropy, ale i na dalších trzích. Na českém trhu působí od roku 1993 a má více než 2000 zaměstnanců.

OKIN BPO se specializuje na outsourcing podnikových procesů (business process outsourcing) a ve svém oboru patří mezi největší globální poskytovatele služeb v České republice. Zaměřuje se především na realizaci interních podpůrných činností administrativního charakteru, jako je například fakturace, zpracování objednávek, správa databází, vymáhání pohledávek či zákaznický servis. Firma nyní provozuje tři dodavatelská centra, jedno v Praze a dvě v Ostravě. Z ostravských komplexů Nordica a Orchard poskytuje služby nadnárodním korporacím i regionálním firmám v oblasti EMEA (Evropa, Blízký východ a Afrika). V roce 2014 plánuje rozšíření do USA.
www.okinbpo.com

OKIN FACILITY je specialista v poskytování integrovaného facility managementu, v jehož rámci zajišťuje technické služby, jako jsou správa a údržba budov, havarijní služba či energetický management, a podpůrné a administrativní služby – bezpečnostní služby, recepce, helpdesk, úklid apod. Pod značkou OKIN CLEANING nabízí úklidový servis, jako OKIN INDUSTRY poskytuje služby průmyslovým podnikům a pod názvem OKIN SECURITY zajišťuje bezpečnost objektů. OKIN FACILITY nepřetržitě inovuje své služby a svým klientům nabízí unikátní know-how, které mj. čerpá také z členství v mezinárodní alianci European Customer Synergy. V současné době poskytuje své služby v ČR, na Slovensku, Ukrajině, v Srbsku, Bulharsku, Rumunsku a Polsku, kde spravuje 9 tisíc objektů s více než 6 miliony m2 podlahové plochy. Mezi její klienty patří například skupina ČEZ, Ahold, Komerční banka nebo Telefónica Czech Republic, a.s.
www.okinfacility.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…