OZP: mVitakarta v TOP10 nejstahovanějších aplikací pro iOS

23.10.2015 14:01

Aplikace mVitakarta Oborové zdravotní pojišťovny, ve které každý může sledovat například svoje výdaje na zdravotní péči nebo konzultovat svůj zdravotní stav, patří mezi TOP10 nejstahovanějších zdravotních aplikací zdarma v České republice pro iOS.

OZP: mVitakarta v TOP10 nejstahovanějších aplikací pro iOS
Foto: OZP
Popisek: Logo Oborové zdravotní pojišťovny

„V elektronizaci zdravotnictví jsme o pěkný kus před jinými zdravotními pojišťovnami. A umístění v TOP10 nejstahovanějších aplikací je potvrzením toho, že naši klienti vidí, že jim dáváme to, co pro svoje zdraví potřebují,“ říká Mario Böhme, vedoucí obchodního odboru Oborové zdravotní pojišťovny.

„Naši klienti mohou prakticky všechno vyřídit přes internet nebo v mobilu. Díky Vitakartě mohou konzultovat svůj zdravotní stav se specialistou, mohou sledovat, jaké zdravotní výkony si z jejich zdravotního pojištění nechávají lékaři proplatit, mohou zjistit svoji platební bilanci nebo nahlásit změny v osobních údajích. A také mohou kupříkladu online pochválit svého lékaře za dobrou péči,“ dodává Mario Böhme.

Za prvních devět měsíců letošního roku zkontrolovalo uhrazenou péči ve Vitakartě v hodnotě 540 milionů korun přes 80 tisíc pojištěnců. Ve Vitakartě je registrováno 250 tisíc uživatelů, tedy více než třetina klientů OZP a měsíčně ji využije více než 25 tisíc klientů.

Aplikace mVitakarta je ke stažení…

- pro iOS ZDE
- pro Android ZDE
- pro Windows Phone ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…