OZP nejobdivovanější zdravotní pojišťovnou České republiky

19.05.2015 10:11

Oborová zdravotní pojišťovna je nejobdivovanější zdravotní pojišťovnou České republiky pro rok 2015. Ukázalo to hlasování nezávislých hodnotitelů Sdružení CZECH TOP 100.

OZP nejobdivovanější zdravotní pojišťovnou České republiky
Foto: OZP
Popisek: Logo Oborové zdravotní pojišťovny

Oborová zdravotní pojišťovna se umístila čtvrtá v kategorii pojišťoven a penzijních fondů. OZP tak patří do prestižního klubu stovky nejobdivovanějších společností České republiky. Žádná jiná zdravotní pojišťovna se v žebříčku CZECH TOP 100 neumístila.

„Oborová zdravotní pojišťovna je o významný kus před svou konkurencí v oblasti elektronizace zdravotnictví. Klienti mohou ve svém mobilu sledovat a kontrolovat výdaje na svou zdravotní péči, přes telefon si můžou nechat proplatit účtenky z preventivních programů a tak dále. Za tím vším ale samozřejmě v prvé řadě stojí zdravá a stabilní pojišťovna, která klientům zajišťuje bezpečnou péči o jejich zdraví. Vynikající výsledek v CZECH TOP 100 je jedním z potvrzení dlouhodobé dobré péče o naše klienty,“ říká Ladislav Friedrich, generální ředitel Oborové zdravotní pojišťovny.

„Kromě zdraví se staráme i o pohodlí našich klientů. Prakticky všechno s námi mohou vyřídit přes internet nebo v mobilu. Přes portál Vitakarta lze konzultovat zdravotní stav, platit za péči online, umožňuje sledovat účtované zdravotní výkony, nabízí možnost zjištění platební bilance, změny osobních i platebních údajů a další služby tak, aby si klienti mohli vyřídit vše z pohodlí domova, nebo odkudkoli odjinud, a nemuseli s každým detailem chodit za svou zdravotní pojišťovnou na přepážku,“ vysvětluje Mario Böhme, vedoucí obchodního odboru a mluvčí pojišťovny.

„Těší nás, že se v uplynulých 17. ročnících žebříčku obdivovaných firem řada firem umísťuje stabilně. A Oborová zdravotní pojišťovna je jednou z nich,“ dodává Jan Struž, předseda Sdružení CZECH TOP 100.

Téměř tisícovku firem, včetně všech zdravotních pojišťoven, v rámci hodnocení CZECH TOP 100 posuzovali nezávislí hodnotitelé z řad manažerů, analytiků, akademiků a představitelů státní správy při sestavování šestnáctého ročníku žebříčku 100 OBDIVOVANÝCH FIREM ČR vyhlašovaného každoročně Sdružením CZECH TOP 100. Hodnotili inovace, kvalitu managementu, vztah ke společnosti a k životnímu prostředí, kvalitu produktu, finanční spolehlivost a další kritéria.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…