Olga Šípková novou tváří ve vysílání Českého rozhlasu Dvojky

02.12.2014 18:44

Od pondělí 1. prosince se mohou posluchači Českého rozhlasu Dvojky nově setkat ve vysílání z další známou tváří, dvojnásobnou mistryní Evropy ve sportovním aerobiku, Olgou Šípkovou.

Olga Šípková novou tváří ve vysílání Českého rozhlasu Dvojky
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Od pondělí do čtvrtka v 13:30 hodin jim v rubrice Minutu pro zdraví s Olgou Šípkovou poradí, jak se správně protáhnout, jak posílit svaly, doporučí nejrůznější tipy pro zdravý jídelníček a prozradí jak zdravě mlsat a nepřibrat. Určitě ale přijde řeč i na kvalitní odpočinek nebo jógu a strečink.

„Jsem rád, že Olga Šípková souhlasila a bude k nám pravidelně chodit do vysílání. Jejím radám opravdu věřím a mohu je doporučit. Stačilo mně totiž, když jsem ji potkal před rozhlasovým studiem - její vitalita je obdivuhodná,“ doplňuje šéfredaktor Českého rozhlasu Dvojky Miroslav Dittrich.   

Olga Šípková získala teoretické znalosti při studiu na Fakultě tělovýchovy a sportu UK, oboru učitelství tělesné výchovy a biologie. Po škole pracovala jako lektorka aerobiku, v roce 1993 se zúčastnila prvního mistrovství ČR ve sportovním aerobiku a zvítězila.

Na MS v Sydney v roce 1997 získala světový titul a skončila závodní kariéru. Pak trénovala ve fitness centrech, vystupovala v televizi a čtyři roky moderovala televizní pořad Sama doma.

Spolupráce s Dvojkou bude trvat možná i déle. 

Více informací naleznete na webu www.dvojka.rozhlas.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…