Olympiáda Radiožurnálu na sociálních sítích

29.07.2012 9:30

Český rozhlas 1 – Radiožurnál bude přinášet exkluzivní informace i na sociálních sítích – Facebooku a Twitteru.

Olympiáda Radiožurnálu na sociálních sítích
Foto: Archiv
Popisek: Londýn 2012

„Letní olympijské hry jsou jednou z největších sportovních událostí roku a právě Radiožurnál získal exkluzivní práva na jejich vysílání. Přímo v dějišti olympijských her máme svůj desetičlenný tým, který bude prostřednictvím sociálních sítí informovat naše posluchače o zákulisním dění z Olympiády“, řekl Jan Pokorný, šéfredaktor Českého rozhlasu 1 – Radiožurnál. 

Speciálně pro účely Olympiády byl sportovními redaktory Radiožurnálu vytvořen Twitter účet @RadiozurnalS. Jeho odběratelé tak budou moci komunikovat s našimi redaktory a sledovat aktuální dění na Olympiádě. Pro ty, co nejsou na Twitteru je vytvořena záložka na Facebooku Radiožurnálu, kam se budou všechny tweety stahovat. Jako vedoucí sportovních redaktorů v Londýně odstartoval svůj účet Petr Souček - @psoucek, tweetují také Tomáš Kohout - @tkohout, Miroslav Bureš - @MiroslavBures a Jiří Hošek - @HosekJ. Postupně budou přibývat další redaktoři, kteří se budou na Olympiádě pohybovat.

Dalším komunikačním kanálem Radiožurnálu v rámci letní Olympiády bude Facebook Radiožurnálu facebook.com/radiozurnal, s více jak sedmi tisíci uživateli, kde se budou aktuálně zobrazovat informace o událostech či akcích přímo z dějiště her.

Více informací naleznete na olympiada.radiozurnal.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Temelín a Lipno se opět otevírají veřejnosti

8:49 ČEZ: Temelín a Lipno se opět otevírají veřejnosti

Hned dvě elektrárny na jihu Čech od června zpřístupňuje veřejnosti společnost ČEZ. Na prohlídku Jade…