Ostravský Clarion zajišťuje zázemí českému daviscupovému týmu při cestě za obhajobou titulu

31.01.2014 8:12

Již tento pátek vypukne v ostravské ČEZ Aréně 1. kolo Davisova poháru. Český daviscupový tým pod vedením trenéra Jaroslava Navrátila dorazil do Ostravy, byť v neúplné sestavě, již v neděli. Dvojnásobné držitele a obhájce „salátové mísy“ hostí před důležitým zápasem s Nizozemci ostravský Clarion Congress Hotel, kde hvězdný výběr osobně přivítal ředitel hotelu Radim Beneš.

Ostravský Clarion zajišťuje zázemí českému daviscupovému týmu při cestě za obhajobou titulu
Foto: Clarion Congress Hotel
Popisek: Ostravský Clarion zajišťuje zázemí českému daviscupovému týmu při cestě za obhajobou titulu

Kromě české výpravy, v čele se sedmým hráčem světa Tomášem Berdychem, využil výhodné polohy hotelu přímo naproti sportovní hale i tým soupeřů z Nizozemska. Rekonstruované prostory a pokoje ostravského Clarionu poskytnou zázemí oběma týmům až do neděle. Čeští reprezentanti absolvují v rámci přípravy 2x denně trénink v přilehlé ČEZ Aréně, zbytek denního programu věnují relaxaci. Kromě zvýšených bezpečnostních opatření se veškeré úsilí zaměstnanců hotelu soustředilo na vytvoření podmínek pro kvalitní odpočinek hráčů, zajištění perfektního gastronomického servisu a celkového komfortu.

„Chceme pro hráče i realizační tým vytvořit dokonalé zázemí, abychom tak přispěli k jejich herní pohodě, kterou jako vždy určitě podpoří i ostravské publikum v ČEZ Aréně.“, řekl k pobytu českého daviscupového týmu Radim Beneš, ředitel Clarion Congress Hotelu Ostrava. Hráči české reprezentace, kteří chtějí navázat na předešlé dva triumfy, přijížděli na místo konání turnaje postupně. Tomáš Berdych, který se k týmu po návratu z Australian Open připojil v pondělí, musel překonat téměř padesátistupňový teplotní rozdíl. „Hráči si kromě celkového servisu a jídla pochvalují právě nastavení termoregulace na pokojích.“, dodal Beneš.

V nově zrekonstruovaném Clarion Congress Hotelu je k dispozici také wellness centrum s finskou a tropickou saunu, vířivkou a bazénem.

Ve středu večer pak v ostravském Gongu proběhla oficiální večeře obou reprezentačních týmů. Pozvání na ni přijali například prezident Tennis Europe, Jacques Dupré, prezidenti tenisových svazů obou zemí nebo náměstci primátora města Ostravy Martin Štěpánek a Dalibor Madej. O gastronomický zážitek se postaral tým kuchařů z ostravského Clarionu pod taktovkou šéfkuchaře Otty Kokoszynského, finalisty Kuchaře roku 2013. Hosté si pochutnali například na předkrmu z uzeného lososa, hlavním chodem byly variace vepřové panenky s bramborovým pyré a jako sladká tečka byl servírován tvarohový dortík s čokoládovou pěnou. Tým ostravského hotelu Clarion s ředitelem Radimem Benešem měl při té příležitosti možnost nechat se vyfotit se slavnou „salátovou mísou“, kterou čeští tenisté letos přivezli z Bělehradu po finálové výhře 3:2 nad Srbskem. Clarion dostal v rámci Daviscupového turnaje opětovně důvěru také pro zajištění komplexního cateringového servisu v tenisové hale včetně VIP Skyboxů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…