Panattoni Europe triumfovala v Síni slávy CIJ Awards Europe

12.04.2017 17:48

Průmyslový developer Panattoni Europe potvrdil svou pozici na trhu střední, východní a jihovýchodní Evropy trojnásobným vítězstvím v Síni slávy CIJ Awards Europe.

Panattoni Europe triumfovala v Síni slávy CIJ Awards Europe
Foto: Panattoni Europe
Popisek: Panattoni Europe triumfovala v Síni slávy CIJ Awards Europe

Společnost převzala ocenění v kategorii Industrial/Warehouse Lease za distribuční centrum Tchibo v Chebu, v kategorii Industrial Warehouse Development & Developer za Panattoni Park Cheb a v kategorii Campaign za reklamní kampaň „Ahoj, já jsem Tony“. Národní vítězové z roku 2016 změřili síly o nejvyšší ocenění Síně slávy na úrovni střední, východní a jihovýchodní Evropy. Letošní galavečer se konal v hotelu Mariott v srdci Prahy. Zúčastnilo se přes 300 realitních profesionálů ze 17 zemí.

„Chci říct jen celému týmu Panattoni Europe v České republice: dobrá práce, kolegové! Je to pro mě obrovská radost a zároveň povzbuzení do další práce, kterou máme před sebou,“ říká Pavel Sovička, generální ředitel Panattoni Europe pro Českou republiku a Slovensko.

V roce 2016 zahájila organizace CIJ Europe, přední poskytovatel zpráv ze světa komerčních nemovitostí v zemích střední a jihovýchodní Evropy, dvoustupňovou hodnotící platformu za účelem vyznamenání elitních projektů, společností a provozovatelů na trhu s nemovitostmi. Ve finále mezi sebou soupeří vítězové ze 6 zemí napříč regiony CEE a SEE. HOF Awards reprezentuje v rámci těchto regionů jedinečnou soutěž s transparentním a profesionálním systémem hodnocení 600 zkušených manažerů nemovitostí po celé Evropě.

Společnost Tchibo Praha představila v Panattoni Parku Cheb první část distribučního centra a v lednu letošního roku zahájila provoz pro zákazníky ze střední a východní Evropy a jižního Německa. V současnosti dosahuje pronajímatelný prostor 39 000 m2, brzy však bude v rámci druhé fáze výstavby rozšířen na 73 000 m2, což je v plánu v červnu letošního roku. Průmyslová budova se pak stane po distribučním centru Amazonu v Dobrovízi druhou největší halou postavenou na území České republiky. Jeden z nejvýznamnějších světových producentů kávy a lídr českého online prodeje v kategorii oblečení vytvoří v Karlovarském kraji až 350 nových pracovních míst.

Představení společnosti Panattoni Europe

Panattoni Europe je developer průmyslových ploch. Od zahájení činnosti ve střední a východní Evropě v roce 2005 společnost dokončila několik desítek projektů o celkové rozloze přes 4 miliony m². Nabízí průmyslové, skladové a kancelářské plochy. Specializuje se na stavby na klíč (build-to-suit – BTS), které přesně odpovídají požadavkům jednotlivých klientů. Jako správce zařízení nabízí Panattoni Europe komplexní administrativní a provozní služby: 24hodinové zabezpečení, zajištění údržby, výkonnost technického vybavení a také profesionální vzhled parků. Mezi klienty Panattoni Europe patří velké mezinárodní společnosti jako: Amazon, Avon, Bertelsmann, CAT Logistics, CEVA, Coca - Cola, Coty Cosmetics, Dachser, DSV, Flextronics, Gefco, HM, Intermarche, Leroy Merlin, Raben, ND Logistics, Orsay, Sauer Danfoss, Schenker nebo Wincanton. Více na www.panattonieurope.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…